Adrian Răspopa şi Cătălin Grigoriu pleacă cu amintiri plăcute spre Danube Delta Rally

A treia oprire a Campionatului Naţional de Raliuri va avea loc la Tulcea, între 29 şi 31 mai, perioada în care se va desfăşura Danube Delta Rally. Faţă de ediţia de anul trecut, lungimea raliului a crescut la 127,14 km, împărţiţi în 10 probe speciale, câte 5 în fiecare zi a competiţiei. În premieră, întrecerea de la Tulcea va avea statut de etapă candidat pentru European Rally Trophy, campionat în care Adrian Răspopa şi Cătălin Grigoriu s-au impus anul acesta la Arad.

Danube Delta Rally starneste emotii placute pentru liderii clasamentului automobilelor cu 2 roti motrice, Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu.

“Avem amintiri placute de la Tulcea, acesta fiind primul raliu de anul trecut la care am reusit sa castigam cu noua noastra masina, Citroen DS3 R3. “ rememoreaza Adrian Raspopa.

“Anul acesta sunt convins ca nu va fi o etapa usoara, mai ales ca prognoza meteorologica indica temperaturi in crestere. Cea mai grea zi, din punctul nostru de vedere, va fi cea de vineri deoarece pe langa cele cinci probe speciale este programata si sesiunea de teste premergatoare raliului. Speram sa ne gasim puterea de concentrare astfel incat sa incheiem prima zi in postura de lideri”, a declarat Adi Raspopa, inainte de plecarea spre Danube Delta Rally.

“Mi-as fi dorit sa fie mai multe masini inscrise la clasa noastra, insa chiar si asa, focusul nostru ramane neschimbat in incercarea de a obtine o pozitie cat mai buna si in clasamentul general. Ne asteptam la o riposta serioasa din partea lui Raul Badiu care a aratat la Arad, pe probele de final, ca s-a acomodat mai bine cu noua sa masina. Nu vom risca nimic deoarece ne-am gasit un ritm rapid si sigur. Ne-am propus sa plecam cu maximul de puncte de la Tulcea pentru a ne consolida pozitia de lideri intrucat ne apropiem de jumatatea campionatului”, a adaugat el.

Fanii isi vor putea vedea pilotii favoriti la sesiunea de autografe de joi, 29 mai, incepand cu ora 19.00, iar de la ora 20.00 va incepe startul festiv in piata Civica din Tulcea. Startul raliului este programat vineri, ora 14:30, iar sosirea sambata, la ora 17:08.

Echipajul Adrian Raspopa/Catalin Grigoriu este sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicpali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Pambac, Simba si partenerii tehnici Omniasig, Wurth Romania, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.