A+E Networks®UK prezintă sponsorul emisiunii „În viteza a cincea” de pe HISTORY®

Serialul automobilistic „În viteza a cincea” se întoarce în Romania cu două sezoane în noul său cămin, HISTORY®, iar lansarea vine cu un parteneriat multimedia exclusiv cu Efix, gama de combustibil sub marca Rompetrol.

„Parteneriatul cuprinde o abordare integrată, care va consta inclusiv în plasare de produse, panouri de sponsorizare și o competiție. Acesta a fost asigurat de către echipa A+E Networks UK, în parteneriat cu Cable Direct”, se arată în comunicatul remis redacției.

De asemenea, noul serial de pe HISTORY va fi comunicat la nivel național prin intermediul unei campanii online și offline, care va debuta pe 26 martie și va consta în spoturi TV, radio, prezență în digital, cinema și print.

Viviane Paxinos, Senior Ad Sales Director A+E Networks UK a declarat: „Suntem onorați să ne asociem cu marca Efix pentru lansarea serialului În viteza a cincea. Acest parteneriat vine în sprijinul dorinței noastre de a concepe colaborări integrate, care să asigure beneficii unice tuturor partenerilor, brandurilor acestora și telespectatorilor”.

Primul sezon al serialului „În viteza a cincea” va fi lansat în România pe HISTORY în 16 aprilie 2015, la ora 21:00. Al doilea sezon va fi difuzat în a doua jumătate a acestui an și va include un episod special, filmat în România.

Cei mai competenți experți auto, Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson și Jonny Smith, formează echipa care se întoarce cu noi episoade ale serialului „În viteza a cincea”. Aceștia se vor întrece cot la cot, sau roată la roată, în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi supermașini, vor oferi sfaturi esențiale despre problemele care îi preocupă pe automobiliști și vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranței pe șosele.

„În viteza a cincea” este realizat pentru A+E Networks UK de către compania de producție North One. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.