Afaceri cu 31% mai mari pentru DPD România în S1. GALERIE FOTO

DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, a inregistrat in primul semestru al anului in curs afaceri in crestere cu 31% fata de perioada similara a lui 2013, cand a inregistrat 22,8 milioane lei.

Principalii factori de crestere au fost atragerea de noi clienti din toate segmentele de business, cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti, nationali si internationali, precum si solicitarile pentru solutiile de logistica pe care DPD le ofera in Europa, ajutata de reteaua rutiera DPD, cea mai dezvoltata de pe continent.

Ca urmare a tendintei de crestere a interesului companiilor din Romania de a se extinde catre tarile balcanice, DPD asteapta noi cresteri generate de serviciile de livrare internationala pana la sfarsitul anului.

DPD Parcel_collection_2

DPD Romania isi doreste sa ofere clientilor posibilitatea de a-si extinde business-ul peste granite, cererile de livrare indeosebi pentru Ungaria si Bulgaria fiind foarte solicitate, se arata in comunicatul remis redactiei.

DPD_Express_Service

„Comerciantii incep sa inteleaga faptul ca tari precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia, etc pot fi piete de desfacere care sa genereze crestere de business atat cantitativ cat si calitativ. De aceea, noi, curierii, trebuie sa venim in sprijinul clientilor, oferindu-le solutii cu valoare adaugata cat mai adaptate nevoilor specifice”, declara Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.

 Lucian Aldescu

„Rezultatele financiare din primul semestru ne indreptatesc sa credem ca serviciile DPD sunt apreciate la justa valoare si, astfel, ne dorim ca pana la sfarsitul anului sa mentinem acest ritm sustinut de crestere”, adaugă el.

 Lucian Aldescu2

DPD tinteste statutul de lider de piata in zona Balcanilor pana in anul 2020, Romania urmand sa devina un hub important in reteaua DPD la nivel european.

Investitiile bugetate pentru dezvoltarea si optimizarea serviciilor de peste 1 milion de euro, doar in acest an, precum si consolidarea relatiei cu clientii si partenerii sunt primii pasi facuti de DPD catre atingerea acestui obiectiv.

DPD_Zustellfahrzeug_1 (1)

DPD

Cu peste 3  milioane colete livrate zilnic, DPD este unul dintre liderii internationali ai serviciilor de coletarie si curierat express.  Compania detine cea mai importanta retea rutiera din Europa si livreaza in 230 de tari din lume.

DPD Delivery_vehicle_at_the_depot_1

Clientii DPD, atat cei business cat si persoane fizice, au la dispozitie  o gama larga de servicii de curierat nationale si internationale. DPD are 24.000 angajati si o flota de 18.000 de vehicule, care opereaza in peste 800 de locatii din 40 de tari.

Actionarul majoritar, cu 83,32 % din actiuni, este GeoPostGroup, subsidiara aflata in proprietatea grupului francez La Poste.

Motif_with_DPD_Logo_3Cu o cifra de afaceri consolidata de peste 4,4 miliarde euro in 2013, GeoPost este in prezent al doilea cel mai mare furnizor de servicii de curierat si coletarie din Europa.

DPD Romania

DPD Romania, parte din GeoPost Group, este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997.

In prezent, DPD Romania se numara printre cele mai importante companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 72 depozite si 15 000 de colete livrate zilnic.

DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 230 de tari din intreaga lume. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.