Anvelopele Bridgestone, selectate pentru echiparea primului SUV Maserati

anvelope-bridgestone-maseratiAnvelopele Bridgestone au fost alese de Maserati, ca echipare originală, pentru noul Levante, primul SUV al brandului de lux.

Producţia pentru noul SUV, echipat încă de la început cu anvelopele Bridgestone Dueler H/P Sport, dimensiunea 255/60 R18 108W, a început în fabrica Mirafiori, de lângă Torino, în mai 2016.

Bridgestone a creat anvelopele Dueler H/P Sport special pentru SUV-uri actuale, de înaltă performanță. Cu un design al benzii de rulare inspirat de modelul sport al anvelopei Potenza, Bridgestone le oferă șoferilor cel mai precis răspuns în viraje, control pe suprafețe umede și confort pentru pasageri așa cum se așteaptă de la unul dintre cele mai puternice modele SUV de lux. Omologarea obţinută de la Maserati, prin care devenim furnizor de prim montaj pentru autovehiculele lor, va fi indicată şi pe anvelope prin marcajul MGT.

Christophe de Valroger, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe a afirmat: “Bridgestone este onorat că a fost ales pentru echiparea elegantului SUV Maserati Levante . Dueler H/P Sport a fost creat pentru a oferi o experiență de condus extraordinară și suntem convinși că soferii vor aprecia asta.”

Această colaborare dintre Bridgestone și Levante este o urmare firească a relației îndelungate cu Maserati, o istorie comună a celor două branduri care a început în anul 2000, cu o inovație dezvoltată de Bridgestone pentru o anvelopă de 18” cu tehnologia run flat, pentru Maserati Quattroporte V.

Bridgestone Italia Sales S.r.l. este sediul de coordonare a Bridgestone Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone. Regiunea Sud cuprinde alte 13 ţări în afară de Italia: Albania, Bosnia – Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Kossovo, Macedonia, Malta, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia, având 200 de angajaţi. În Europa, Bridgestone are 13.000 de angajaţi şi deţine un centru de Cercetare şi Dezvoltare şi 8 fabrici. Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, este cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Pentru mai multe informații despre Bridgestone Europa, accesați: www.bridgestone.eu, www.bridgestonenewsroom.eu sau Facebook, Twitter, Instagram și YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.