Noi dimensiuni la anvelopele Matador seria HR4 pentru transporturi regionale de mărfuri

matador_new_sizes_fhr4_dhr4Matador își extinde portofoliul de produse la categoria anvelope pentru camioane și autobuze, incluzând anvelopa F HR4 pentru axul de direcție și anvelopa D HR4 pentru axul motor la dimensiunile 315/70 R22,5.

Ambele oferă o rezistență la rulare îmbunătățită semnificativ și un control optim la condus pe toate suprafețele de drum. Aceste anvelope constituie, totodată, o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru camioane și autobuze utilizate la transporturi regionale și pe autostrăzi.

După lansarea anvelopelor F HR 4 și D HR 4 la dimensiunile 315/80 R 22,5 anul trecut, Matador prezintă acum aceste modele de anvelope pentru axul de direcție și pentru axul motor la dimensiunile 315/70 R22,5. Noul compus optimizat folosit la calea de rulare și o tehnologie specială de realizare a canelurilor garantează tracțiune și manevrabilitate impresionante, chiar și pe suprafețe de drum ude.

Mulțumită performanțelor sale de manevrabilitate, chiar și pe drumuri acoperite de zăpadă, anvelopa D HR 4 pentru axul motor este dotată cu simbolul Munte cu trei culmi și fulg de zăpadă (3PMSF).

Anvelopa F HR 4 pentru axul de direcție și anvelopa D HR 4 pentru axul motor sunt ambele inscripționate cu simbolul M+S (noroi și zăpadă).

În plus, noua structură a căii de rulare dezvoltată pentru anvelopele Matador seria HR 4 prelungește considerabil durata de viață a anvelopelor și reduce consumul de combustibil. Ambele anvelope, F HR 4 și D HR 4, sunt concepute atât pentru camioane cât și pentru autobuze și oferă performanțe maxime la transporturile regionale și pe autostrăzi.

Noua carcasă stabilă reprezintă baza tuturor anvelopelor Matador din noua serie HR 4. Datorită cordului ranforsat al centurii, anvelopele oferă durabilitate ridicată și sunt concepute pentru reșapare, crescând eficiența flotei.

Matador este o marcă de anvelope a Continental AG din 2007.  Anvelopele de la această marcă slovacă de tradiție sunt produse la Púchov în Slovacia și vândute cu succes de Continental atât în sectorul dedicat autovehiculelor de pasageri cât și în sectorul de autoutilitare. Matador oferă un portofoliu complex de anvelope pentru autoutilitare folosite atât la transporturi regionale cât și pe distanțe mari.

Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru transportul oamenilor și mărfurilor acestora. Ca partener de încredere, producător de anvelope, furnizor de produse auto și partener industrial internațional, Continental oferă soluții durabile, sigure, comode, individuale și ieftine. În 2014, această corporație a generat vânzări preliminarii de 34,5 miliarde de euro prin cele cinci divizii ale sale, Șasiuri & siguranță, Interior, Powertrain, Anvelope și ContiTech. În prezent, Continental are aproximativ 200.000 de angajați în 53 de țări.

În prezent, divizia Anvelope deține peste 24 de locații de producție și dezvoltare în toată lumea. Gama amplă de produse și investițiile continue în cercetare-dezvoltare au o contribuție importantă la mobilitatea economică din punct de vedere al costurilor și eficientă din punct de vedere ecologic. Fiind unul dintre cei mai importanți producători de anvelope la nivel mondial, cu aproximativ 49.000 de angajați, divizia Anvelope a generat vânzări de 10,4 miliarde de euro în 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.