ARR publică întrebările în engleza și spaniolă pentru certificatul CPC

Autoritatea Rutieră Română (ARR) publică, începând din 21 ianuarie, pe platforma testare.arr.ro, sub formă de chestionare, baza de întrebări în limba engleza și în limba spaniolă pentru obținerea certificatelor de competență profesională continuă (CPC), de către conducătorii auto.

Scopul este de a asigura transparența procesului de examinare teoretică, de a familiariza potențialii candidați în ceea ce privește interfața, chestionarele electronice și metodologia aplicabilă desfășurării probelor teoretice pentru obținerea certificatelor de competență profesională, precizează ARR.

Totodată, examinarea pentru obținerea CPC se organizează în limba română, în limba engleză sau în limba spaniolă, iar candidații înscriși pentru obținerea CPC au posibilitatea de a susține examenele în limba în care aceștia au urmat cursul de pregătire profesională periodică.

ARR așteaptă, la etestare@arr.ro, observații, sesizări și/sau eventuale dificultăți întâmpinate la accesarea și la utilizarea platformei online testare.arr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.