Atentie la escroci! Tipizatele de la Permise si Inmatriculari Auto sunt gratuite

Intrucat au existat cazuri in care unii cetateni au fost indusi in eroare de catre terte persoane cu privire la gratuitatea tipizatelor si au intrat in posesia acestora contra cost, prefectul Capitalei, Cristian Atanasoaei, reaminteste ca toate formularele utilizate la SRPCIV Bucuresti sunt gratuite si puse la dispozitie bucurestenilor de catre functionarii acestei institutii, la sediul din Sos. Pipera nr. 49, Sector 1.

In plus, pentru facilitarea accesului cetatenilor la serviciile acestei institutii, tipizatele pot fi descarcate gratuit si de pe site-ul Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti, www.prefecturabucuresti.ro .

Cetatenii care apeleaza la serviciile SRPCIV sunt sfatuiti sa intre in posesia acestor materiale numai de la institutia abilitata sau de pe site-ul Prefecturii Bucuresti.

In cazul in care exista vreun refuz din partea SRPCIV de a pune la dispozitie gratuit tipizatele, prefectul Capitalei adreseaza solictantilor rugamintea de a informa de indata Institutia Prefectului cu privire la acest aspect. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.