Axis a lansat noi camere de supraveghere din seria M1, de mici dimensiuni (video)

m1045lw_angle_right_1512_hiSeria AXIS M10 este extinsă cu trei noi camere de tip cube, optimizate pentru a permite instalare rapidă şi pentru a realiza supravegherea magazinelor retail şi a birourilor de mici dimensiuni.

Modelele deţin un senzor 1080p, conectivitate wireless şi Ethernet, iluminator IR LED şi suportă stocare direct pe un card de memorie, datorită funcţiei edge storage. Două dintre modelele lansate dispun şi de microfon, difuzor şi senzor de mişcare.

AXIS M1065-LW, AXIS M1065-L şi AXIS M1045-LW sunt camere de reţea ce oferă imagini 1080p de cea mai bună calitate. Modelele folosesc tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) şi includ un iluminator IR, care le permite să înregistreze imagini atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Design-ul camerelor face posibilă instalarea în colţul camerei sau pe perete, cu ajutorul accesoriilor incluse în pachet, şi acoperă 110° – un câmp vizual suficient pentru a supraveghea o cameră sau un magazin de mici dimensiuni.

“Seria AXIS M10 este compusă din camere uşor de folosit, care pot asigura supravegherea cu succes a micilor magazine, buticuri, birouri, muzee sau reşedinţe. Cele trei noi modele sunt camere de mare performanţă ce pot fi instalate uşor, gestionate şi integrate în infrastructura existentă”, a declarat Andres Vigren, Global Product Manager Axis Communications.
Toate cele trei camere permit stocarea materialelor video pe carduri de memorie, nemaifiind absolut necesară conectarea la un server dedicat. Fiecare model integrează şi un iluminator IR.

Cele două modele de vârf, AXIS M1065-LW şi AXIS M1065-L, integrează microfon, difuzor (utilizatorii pot folosi mesaje pre-înregistrate) şi senzor de mişcare PIR ce poate funcţiona optim chiar şi în locaţii lipsite de orice fel de iluminare.

AXIS M1045-LW şi AXIS M1065-LW sunt modele wireless, ce permit o instalare rapidă şi simplă la reţelele wireless existente. AXIS M1065-L beneficiază de tehnologia Power over Ethernet (PoE), alimentarea realizându-se prin intermediul cablului de reţea. Acest proces simplifică instalarea şi asigură o conectivitate fiabilă în timp.

Modelele wireless conţin în pachet o sursă de alimentare de 5V DC. Cele trei camere urmează să fie disponibile începând cu luna august a anului curent.

m1045lw_angle_left_1512_hi_low

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri din lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.