AXIS Q6155-E PTZ cu focus laser

axis-q6155În condiţii de iluminare dificile, precum amurg sau răsărit, camerele tradiţionale PTZ au dificultăţi în realizarea focalizării. AXIS Q6155-E integrează o tehnologie laser ce măsoară distanţa dintre cameră şi obiectele de interes. Astfel, focalizarea se realizează rapid şi cu o mai mare acurateţe, camera înregistrând imagini clare de fiecare dată.

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea camerei AXIS Q6155-E PTZ cu focus laser. Tehnologia laser, combinată cu imaginile de calitate pe care AXIS Q6155-E le poate oferi, permite ca obiectele sau persoanele să fie identificate rapid şi mai precis.

“Focalizarea reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale camerelor PTZ. Atunci când condiţiile de iluminare sunt dificile, camerele de acest gen au nevoie de mai mult timp pentru focalizare. Datorită noii tehnologii, camera Axis poate măsura distanţa până la obiectele din cadru, indiferent de condiţiile de iluminare. Această măsurătoare este precisă şi realizată instant. Astfel, camera focalizează optim, oferind imagini clare de fiecare dată”, a declarat Kent Fransson, Global Product Manager, Axis Communications.

AXIS Q6155-E integrează şi tehnologia Sharpdome ce permite monitorizarea obiectelor aflate chiar şi la 20° deasupra orizontului. Rezoluţia maximă este de 1080p, iar zoom-ul optic este de 30x. Datorită tehnologiei de focalizare laser, a noului senzor şi a tehnologiilor Axis Lightfinder şi Axis Speed Dry, camera high-end oferă imagini clare chiar şi în condiţii meteo sau de iluminare dificile.

AXIS Q6155-E este ideală pentru supravegherea oraşelor, perimetrelor, infrastructurii critice, serviciilor de transport şi instituţiilor guvernamentale. Designul său elegant, compact şi carcasa ce permite revopsire permit camerei să se potrivească în orice mediu. Camera oferă o funcţionalitate PTZ rapidă şi precisă şi integrează tehnologia Axis Zipstream ce reduce necesarul de lăţime de bandă şi stocare.

AXIS Q6155-E este compatibilă cu majoritatea software-urilor de video management, prin intermediul programului Axis Application Development Partner, şi cu Axis Camera Station. Aplicaţiile terţe de video analiză pot fi instalate cu ajutorul Axis Camera Application Platform şi ONVIF.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.