AXIS P1428-E – Supravegherea în 4K

Standardul 4K – Ultra HD a fost deja adoptat la nivel global de toţi marii producători care activează în industria video. Avantajele oferite se aplică inclusiv în industria de supraveghere, această nouă tehnologie reușind să revoluţioneze modul în care putem folosi cadrele înregistrate.

Tehnologia 4K oferă o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia standard, 1080p, formatul folosit fiind 16:9. Caracteristicile tehnice ale 4K au fost definite de către SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers), cel mai important standard fiind SMPTE ST 2036-1UHDTV. Acesta impune ca standard o rezoluţie de 3840×2160 pixeli, în format 16:9 şi setează un nivel de fidelitate a culorilor folosind o scanare progresivă la 25/30Hz.

Camerele de supraveghere Axis care îndeplinesc standardul emis de SMPTE dispun de componente şi tehnologii integrate de ultimă generaţie. Linia de produse 4K a companiei a fost creată ca urmare a nevoii utilizatorilor de a avea un nivel de detaliu al imaginii excelent. Astfel se poate realiza supravegherea anumitor spaţii la un nivel de detaliu foarte ridicat, reușindu-se identificarea de persoane rapid şi simplu. Această cerinţă a fost emisă, în principal, de companiile ce activează în retail, care au nevoie de o supraveghere la nivel de detaliu a punctelor de vânzare.

axis camera video p1428e_ceiling_angle_right_1403_hi_low

Cu ajutorul imaginilor oferite de o cameră de supraveghere Axis 4K, în funcţie de caz, poate fi realizată o identificare rapidă a unui produs sau a unei persoane; principala calitate a tehnologiei 4K în industria de supraveghere este calitatea zoom-ului. Datorită densității mari a pixelilor, putem obține o calitate bună a imaginii cu ajutorul zoom-ului digital – funcție importantă în monitorizarea video.  

AXIS P1428-E – Cameră de supraveghere 4K, disponibilă în România

AXIS P1428-E este o cameră compactă ce poate fi folosită atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Modelul reprezintă o alegere potrivită pentru supravegherea parcărilor, a spaţiilor comerciale sau a altor locaţii de exterior/ interior unde este nevoie de o cameră cu nivel de detaliu foarte ridicat. Mai mult, modelul este compatibil cu aplicaţia AXIS Digital Autotracking. Astfel, camera poate detecta în mod automat şi aplica funcţia PTZ (pan-tilt-zoom) digital pe obiectele aflate în mişcare.

axis camera video p1428e_wallmount_angle_left_1403_hi_low

Senzorul camerei oferă imagini la o rezoluţie maximă de 8.3 MP/4K, la 25/30fps. Stocarea clipurilor video se poate face direct pe un card microSD/SDHC, Axis oferind această soluţie flexibilă pentru a eficientiza costurile totale de deţinere.

AXIS P1428-E poate fi montată cu ajutorul accesoriilor disponibile pe orice suprafață. Lista completă a accesoriilor este disponibilă la https://www.axis.com/ro/en/products/axis-p1428-e/software-and-accessories

Despre Axis Communications 

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise. 

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.