AXIS Q1635, cameră performantă de supraveghere zi și noapte a orașelor

Axis Communications, lider mondial în echipamente video de rețea, anunţă lansarea unei noi camere fixe. Modelul dispune de un senzor de ½ inch şi este destinat aplicațiilor de supraveghere a orașelor. Datorită senzorului mare și lentilelor performante, AXIS Q1635 este cea mai sensibilă cameră la lumină HDTV 1080p lansată până în acest moment. Sensibilitatea IR sporită oferă imagini monocrome excelente chiar şi în spaţiile slab iluminate, se precizează în comunicatul remis redacţiei.

Calitatea superioară a imaginilor este garantată şi de prezenţa tehnologiei Axis Lightfinder, a unui stabilizator de imagine electronic şi a funcţiei Wide Dynamic Range – Capture Forensic. De asemenea, modelul poate detecta şocurile, poate aplica filtre digitale imaginilor blurate şi suportă 50/60 fps la rezoluţie Full HD.

“Supravegherea oraşelor necesită imagini de înaltă calitate astfel încât să fie posibilă identificarea persoanelor și a obiectelor. Camera AXIS Q1635 este soluţia ideală pentru monitorizarea locurilor publice, cum ar fi piețe, parcuri sau străzi. Calitatea imaginilor este una ridicată atât ziua cât şi noaptea”, a declarat Erik Frännlid, Director Axis pentru Product Management.

Datorită Wide Dynamic Range – Capture Forensic, noua cameră oferă imagini cu un nivel ridicat de detaliu, atât în zonele întunecate, cât și în cele luminoase. De asemenea, AXIS Q1635 poate face tranziţia între WDR și modul Lightfinder, proces ce optimizează și mai mult calitatea imaginii. Modelul AXIS Q1635 este echipat cu toate caracteristicile AXIS Q1615, având în plus o funcționalitate suplimentară care permite obținerea unei calități bune a imaginii chiar şi în condiții meteorologice dificile (ceaţă).

camera, video, Axis-Q1635

AXIS Q1635 este un model de interior disponibil cu sau fără lentile. Integratorii care caută o soluţie compatibilă cu cât mai multe lentile şi nu au nevoie de o cameră cu un senzor mare, se pot orienta către modelul AXIS Q1615. AXIS Q1635 poate fi instalată şi în aer liber, atunci când este dispusă într-o AXIS T93F Housing.

Camera AXIS Q1635 vine însoțită de o bază largă de aplicații software de video management prin programul Axis Application Development Partner Program și AXIS Camera Station.

Camera include suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System și ONVIF pentru integrarea ușoară a camerei în sistemele existente și pentru dezvoltatorii care pot propune capabilități inteligente pentru această cameră.

Axis Communications (www.axis.comeste lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1800 de angajați în 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 70.000 parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS. (M.S.) 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.