Bogdan Marişca, la start cu Skoda Fabia S2000

Bogdan Marişca şi Marc Banca vor lua startul cu un model Skoda Fabia S2000 la următoarele două etape din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Această schimbare a fost posibilă prin implicarea Compexit Trading, dealer Skoda în Cluj-Napoca, şi BT Leasing, companii care s-au alăturat partenerilor tradiţionali – Banca Transilvania, BSS, Lease Plan, MKE şi Polus Center – care susţin echipajul Napoca Rally Academy.

Dupa rezultatul excelent din Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, unde a terminat pe locul secund, Bogdan Marisca si Marc Banca vor schimba masina de concurs si, pentru urmatoarele doua raliuri, vor lua startul cu un model Skoda Fabia S2000.

Pentru Bogdan Marisca, participarea la un raliu cu un model S2000 este o premiera in cariera si va avea ocazia sa piloteze la o etapa pe macadam – Danube Delta Rally (29 – 31 mai), si una pe asfalt – Transilvania Rally (20 – 21 iunie).

“Nu stiu daca 20 ani sunt multi sau putini, dar stiu ca este un moment la care am visat de foarte multa vreme. Eu atat am asteptat pentru a avea ocazia de a pilota o masina proiectata si construita special pentru curse si vreau sa le multumesc partenerilor si tuturor celor care au facut posibil acest lucru. Pentru inceput, vom concura in etapa de la Tulcea si apoi, in raliu de casa, Transilvania Rally, dupa care vom vedea in ce masura putem continua in aceasta formula”, a spus Bogdan Marisca, pilotul Napoca Rally Academy.

raliu mariscaTitus Nicoara (BT Leasing), Marc Banca (copilot), Bogdan Marisca (pilot), Sorin Niste (Compexit Trading)

Trecerea pe un model S2000 pentru echipajul Bogdan Marisca/Marc Banca a fost posibila cu sustinerea partenerilor traditionali, Banca Transilvania, BSS, Lease Plan, MKE si Polus Center, dar si prin atragerea unor parteneri noi, BT Leasing si Compexit Trading, care s-au alaturat echipajului Napoca Rally Academy in aceasta provocare.

“Suntem o companie a Grupului Finaciar Banca Transilvania care, prin misiunea asumata, dorim sa sustinem performanta. Astfel ca ne-am alaturat echipajului Bogdan Marisca si Marc Banca in Campionatul National de Raliuri si ca partener oficial la Transilvania Rally”, a spus Titus Nicoara, Director General BT Leasing.

skoda raliu 2Titus Nicoara (BT Leasing), Marc Banca (copilot), Bogdan Marisca (pilot), Sorin Niste (Compexit Trading)

„Ca dealer Skoda, ne dorim mai mult decat vanzarea, intretinerea si repararea modelelor acestei marci. Impartasim intru totul directiile si viziuniile producatorului. Asa cum acesta sustine SKODA in motorsportul mondial, noi local, sustinem evenimentul Transilvania Rally si echipajul Bodgan Marisca si Marc Banca. Evenimentului Transilvania Rally se potriveste perfect planurilor si actiuniilor SKODA, de aceea suntem astazi aici, alaturi de Bogdan Marisca, asteptand surprize placute si figuri frumoase in etapele ce urmeaza. Asa cum deja am demonstrat ca suntem permanent in top 3 al marcilor vandute in Cluj si in Romania, am ales acest parteneriat avand in vedere rezultatele anterioare obtinute de acest echipaj. In viitor, suntem convinsi ca modelul SKODA S2000 isi va aduce aportul sau, pentru obtinerea rezultatelor cat mai bune in cele doua etape“, a spus Sorin Niste, director executiv Compexit Trading.

marisca skoda 2000

BT Leasing si Compexit Trading, dealerul oficial Skoda din Cluj-Napoca, vor fi si parteneri oficiali ai Transilvania Rally, etapa a patra din CNRD fiind programata in perioada 20 – 21 iunie. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.