Bucharest Shopping, prima aplicaţie mobilă ce reuneşte brandurile premium de fashion

Opemind a dezvoltat pentru Stillusion prima aplicaţie-ghid al celor mai chic magazine din Bucureşti, fiindu-le disponibilă gratuit utilizatorilor smartphone-urilor iPhone şi Android. Aplicaţia se adresează cu precădere shopperilor activi din Bucureşti, dar și celor care vor să fie permanent informaţi cu privire la noutăţile din piaţă. În targetul Bucharest Shopping se află, de asemenea, turiştii sau expaţii instalaţi in oras, aplicaţia fiind dezvoltată exclusiv în limba engleză, informează un comunicat remis redacţiei.

Bucharest shopping functioneaza ca o lista de magazine, branduri si categorii de produse (haine pentru femei, barbati si copii, pantofi, accesorii, decoratiuni interioare, bijuterii).

Userul poate cauta fie o anumita categorie de produse, fie un anumit brand sau magazin. Informatiile de ghidare (localizare, date de contact, alte reprezentante, prezenta pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+) sunt valorificate de un mecanism exclusiv de listare a promotiilor, prin ceea ce se numeste Pink Card.

Inovatia aplicatiei rezulta din combinatia intre ideea de business, insight-ul de consum si tehnologiile mobile aduse la viata de un design minimalist.

Aplicatia mobila este promovata pe www.bucharestshopping.ro, resursa de stiri din piata de fashion premium.

Openmind este o agenție de digital ce ajută brandurile să-si defineasca identitatea online si sa capete relevanta in mediul digital prin creativitate tehnologica si inovatie de business. Din portofoliul de clienți Openmind fac parte business-uri precum: eightytwenty Ireland, Havas Worldwide, Kofi Annan Foundation, Blue Air, Zebra Pay si Ripple Technologies. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.