Camioane interzise în Ungaria de Anul Nou

Ministerul Afacerilor Externe îi avertizează pe transportatorii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Ungariei că autovehiculele de transport marfă peste 7,5 tone au interzis să circule în această ţară în perioada zilelor nelucrătoare de Anului Nou.

Restricţiile se aplică începând de joi, 31 decembrie 2015, ora 22:00, ora locală, până vineri, 1 ianuarie 2016, ora 22.00, ora locală – perioadă aferentă sărbătoririi Anului Nou – şi din data de 2 ianuarie 2016, ora 22:00, ora locală, până la data de 3 ianuarie 2016, ora 22:00, ora locală – conform reglementărilor aferente zilelor sfârşitului de săptămână.

MAE aminteşte că până la 1 martie 2016, camioanele dotate cu Euro 3 pot circula sau tranzita teritoriul Ungariei în perioadele în care este în vigoare o restricţie de circulaţie.

Românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia ”Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în App Store şi Google Play), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.