Casca lui Häkkinen, premiu de concurs

casca-mika-hakkinnenÎncepând cu data de 6 noiembrie 2016, pe profilul de Instagram al producătorului de anvelope premium Nokian Tyres se va desfășura un concurs ce va avea ca premiu casca dublului campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen, cu autograful acestuia.

Pilotul  finlandez Mika Häkkinen este ambasadorul oficial al brandului Nokian Tyres și personajul principal al noului spot TV difuzat în prezent în special în țările scandinave, dar și pe internet.

Acest clip publicitar, care apare pe https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/ ilustrează prin hiperbole faptul că, în timp ce ceilalți producători de anvelope își creează produsele doar dintr-un compus de cauciuc, Nokian Tyres adaugă acestui compus rezistență, precizie și tenacitate scandinavă.

Mika interpretează desăvârșit această tenacitatea, iar casca cu autograful său, prezentată și în spot, poate fi acum câștigată de către fanii săi.

Mecanismul concursului este simplu: casca va fi oferită ca premiu celui care are cea mai mare nevoie de ea pentru a conduce pe cel mai dificil drum din Europa. Astfel că, participanții trebuie să fotografieze cel mai dificil tronson de drum pe care îl pot găsi și să dea share fotografiei pe Instagram, însoțită de hashtag-ul #likeMika.

casca-mika-hakkinnen

În competiție se pot înscrie toți aceia care au adrese de corespondență în una dintre următoarele țări: Republica Cehă, Polonia, Germania, Italia, Franța, Bulgaria, România, Austria și Elveția.

Concursul va fi lansat oficial în seara de 6 noiembrie pe profilul @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope/, unde va fi, de asemenea, publicat regulamentul detaliat al competiției.

La interval de două săptămâni, reprezentanții Nokian Tyres vor desemna câștigătorul care va primi casca cu autograful celebrului pilot de F1.

Mika Pauli Häkkinen (n. 28 septembrie 1968, Vantaa, Finlanda), supranumit și “Finlandezul Zburător”, este un fost pilot finlandez de curse auto, dublu campion de Formula 1.

A debutat la vârsta de 5 ani iar în anul 1997, la Jerez, a câștigat prima cursă de Formula 1 din carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.