CBRE a câștigat Premiul Property Management Company of the Year în Europa Centrală și de Est

CBRE Europa Centrala si de Est a castigat premiul Property Management Company of the Year in cadrul Galei Premiilor CEEQA 2016 (Premiile industriei de real estate din Europa Central si de Est), desfasurata marti seara in Varsovia.

Echipele de Asset Services ale CBRE in Europa Centrala si de Est numara peste 400 de experti in Property Management si administreaza aproximativ 266 de proprietati si mai mult de 2.6 milioane de metri patrati de spatii comerciale.

„Felicit toate echipele CBRE de Asset Services din Europa Centrala si de Est pentru Premiul CEEQA Property Management Company of the Year primit marti la Varsovia. Este un premiu binemeritat care recunoaste munca extraordinara si serviciile de inalta clasa prestate clientilor nostri. In fiecare saptamana ne extindem si dezvoltam noi proiecte in intreaga regiune. Va multumesc tuturor pentru eforturi si implicare”, a declarat Andreas Ridder, Chairman CEE, CBRE.

Premiile CEEQA rasplatesc performantele de business si realizarile in industria de real estate din  Noua Europa. In asociere cu Financial Times, Premiile CEEQA isi propun sa incurajeze si sa premieze excelenta in business in toate cele 18 tari ale Noii Europe si sa promoveze exemplele de succes ale industriei de real estate din regiune pe piata investitionala mondiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.