CBRE preia managementul celor patru mall-uri ale Immofinanz din România

CBRE România a preluat administrarea portofoliului de retail al Immofinanz, semnând, astfel, cea mai mare tranzacție de property management din țara noastră. Începând cu 1 iunie, CBRE administrează cele patru centre comerciale deținute de  Immofinanz în țară: Polus Center din Cluj, Maritimo Shopping Center din Constanța, Gold Plaza din Baia Mare și Pitesti Mall, cu o suprafață închiriabilă totală de 147,824 mp.

Cele patru centre inregistreaza in total peste 600 de chiriasi, nume sonore din fashion, food si entertainment. Polus Center este cel mai dinamic centru comercial din Cluj, are o suprafata totala inchiriabila de 63.000 mp, printre chiriasii-ancora numarandu-se Carrefour, Decathlon, Zara, H&M, C&A and Cinema City. Maritimo Shopping Center detine 50.000 mp de suprafata comerciala si are printre chiriasi branduri importante de fashion ca Peek&Cloppenburg, H&M, Inditex Group (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear), C&A, LC Waikiki. Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare are o suprafata inchiriabila de 32.000 mp, iar printre chiriasi Cora, Cinema City, H&M, Pimkie si Orsay, iar Pitesti Mall detine 18.600 mp de spatii comerciale si are magazine precum C&A, H&M sau Kenvelo.

“Ne concentram pe dezvoltarea activitatilor de retail ale Immofinanz in Europa Centrala si de Est, intr-o colaborare stransa cu chiriasii nostri. De aceea, am decis sa colaboram cu CBRE pentru administrarea centrelor noastre comerciale din Romania. Aceasta colaborare reprezinta o fericita intalnire intre cele mai bune produse de retail din tara si una din cele mai experimentate echipe de property management din Romania”, a declarat Nicolas Fernandez de Retana, Head of Retail, Expansion & Leasing, IMMOFINANZ.

“Este un proiect de care orice consultant de real estate ar fi mandru. Pentru CBRE, parteneriatul strategic cu Immofinanz pe intregul portofoliu de retail reprezinta o excelenta ocazie de a ne dovedi inca o data profesionalismul. Ca persoana pasionata de fashion, ma bucur sa pot merge de-acum in oricare din cele patru mall-uri ca acasa”, a precizat Luiza Moraru, MRICS, Head of Retail&Asset Services, CBRE.

CBRE este consultantul de real estate cu cele mai multe mandate de retail property management, cele noi patru centre adaugandu-se Sun Plaza din Bucuresti si Felicia Shopping Center din Iasi, centre comerciale aflate déjà in administrarea CBRE.

Pe langa cele doua birouri din Bucuresti, cel din Iasi si cel din Timisoara, CBRE va deschide noi birouri in Cluj, Constanta, Pitesti si Baia Mare, in centrele comerciale preluate.

CBRE Europa Centrala si de Est a fost desemnata recent la Varsovia “Property Management Company of the Year” la CEEQA (Premiile industriei de real estate din Europa Centrala si de Est) si are in administrare 2.466.6670 mp de spatii comerciale in 257 de proprietati numai in Europa Centrala si de Est.

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,8 miliarde de euro, ce cuprinde peste 380 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.