CBRE România își consolidează poziția pe piața de birouri

CBRE Romania continuă să-și consolideze poziția în piața de real estate și anunță recrutarea lui Mihai Paduroiu în funcția de  Head of Office Agency Department.

Mihai Păduroiu și-a început cariera în urmă cu 8 ani și a tranzacționat în tot acest timp peste 70.000 mp de spații de birouri și industriale.

„Decizia de a reveni in cadrul CBRE are la baza in primul rand convingerea mea ca succesul pe termen lung poate fi sustinut doar alaturi de un nucleu puternic, agregat in jurul unor strategii si principii comune. Resursele si echipa CBRE sunt de neeagalat si imi ofera posibilitatea de a-mi depasi performantele anterioare si de a atinge nivelul de excelenta in consultanta imobiliara”, afirma Mihai Paduroiu.

Victor Rachita, cel care a detinut anterior aceasta functie, isi va canaliza atentia si cunostintele sale profesionale asupra noului rol de Business Development Executive, lucrand atat alaturi de Mihai Paduroiu, cat si alaturi de conducatorii celorlalte departamente.

„Aceasta noua pozitie presupune posibilitatea de a implementa strategiile globale ale companiei la scara pietei din Romania, de a veni atat in intampinarea nevoilor clientilor existenti, cat si de a dezvolta noi parteneriate de afaceri”, afirma Victor Rachita.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2013).

Compania are aproximativ 52.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 370 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii).

 CBRE (www.cbre.ro) oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.