CCIB are președinte interimar

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) întrunit în data de 11 octombrie, l-a ales în funcția de președinte interimar al Camerei bucureștene (în locul lui Sorin Dimitriu, care a demisionat în urmă cu o lună) pe Costică T. Mustață, director general al companiei Uzinsider Techno, parte a grupului de firme Uzinsider.

Costică T. Mustață este membru în Colegiul de Conducere al CCIB și președinte al Secțiunii Comerț a Camerei. El va ocupa conduce interimar până în luna aprilie 2020, când se va convoca Adunarea Generală a membrilor CCIB, pentru alegerea unei noi conduceri, ce va avea un mandat de patru ani.

Profesor asociat la Universitatea Politehnica din București, Costică T. Mustață a fost decorat de președintele României, în anul 2013, împreună cu grupul Uzinsider, cu Ordinul Meritul Industrial și Comercial în grad de ofițer.

Uzinsider, cu o cifră de afaceri de 50 milioane euro și circa 2.000 de angajați, are în componență șapte societăți care desfășoară activități de comerț exterior, inginerie, proiectare, producție de utilaje complexe grele pentru industria constructoare de mașini, metalurgie, industria energetică, fabrici de ciment.

Costică T. Mustață se află la conducerea companiei Uzinsider Techno încă de la înființare, în anul 2002, făcând parte din consiliile de administrație a celorlalte societăți din grup.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.