Cei mai buni tehnicieni Mercedes-Benz din România

mercedes-benz-global-techmastersÎn perioada 11 – 13 octombrie, Mercedes-Benz a organizat la București finala TechMasters, prima competiţie din domeniul Service şi Piese de schimb Mercedes-Benz din România.

Acest eveniment a marcat o premieră pe plan local, fiind prima data când sunt desemnaţi cei mai buni tehnicieni români din atelierele Mercedes-Benz. Competiţia din Bucureşti a adunat 30 de finalişti din toată ţara, iar şase dintre aceştia au fost selectaţi să reprezinte România la marea finala Global TechMasters din Stuttgart, între 15 şi 17 noiembrie 2016.

„Mercedes-Benz este un puternic simbol al ingineriei germane care oferă de peste 130 de ani încredere şi excelenţă desăvârşită. Motorul «The Best or Nothing» funcționează la cele mai înalte standarde, datorită specialiştilor din spatele brandului, care lucrează cu pasiune pentru livrarea unor servicii ireproşabile. Iniţiativa Global TechMasters a fost creată pentru a susţine spiritul de performanţă al specialiştilor post-vânzare şi pentru a răsplăti eforturile tehnicienilor din atelierele Mercedes-Benz din întreaga lume”, declară Răzvana Hănțilă, Head of Network Development and Training – Network Division, Mercedes-Benz România.

În România, pe parcursul a trei zile de concurs, 30 de tehnicieni sosiţi din toate colţurile ţării au fost testaţi atât din punct de vedere teoretic, cât şi practic. Aceştia lucrează în diverse arii de expertiză, fiind consultanţi de service (tehnicieni de sistem, tehnicieni de mentenanţă sau de diagnoză), specialişti în piese de schimb şi accesorii sau recepţioneri.

mercedes-benz-global-techmasters-02

Etapa locală TechMasters a premiat cei mai buni şase specialişti: Alen Florin Proca Mihai (Bucureşti), Marius Tamaş (Deva), Nicolae Cristian Farcaş (Târgu-Mureş), Alexandru Simu (Sibiu), Florin Sălăjanu (Oradea) şi Decebal Cătălin Cantaragiu (Constanţa). Finaliştii şi-au demonstrat cunoştinţele teoretice, abilităţile practice, dorinţa continuă de a se perfecţiona, pasiunea cu care lucrează zi de zi şi mândria de a face parte din echipa Mercedes-Benz.

Cei şase vor reprezenta mai departe România la marea finala din Stuttgart, între 15 şi 17 noiembrie 2016. Ţara noastră va intra în competiţie alături de alte 11 ţări de pe întreg globul: Argentina, Belgia, Canada, China, Egipt, Finlanda, Germania, India, Japonia, Coreea şi Africa de Sud.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la www.mercedes-benz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.