Centura rutieră Suceava, deschisă circulației. Galerie foto

Varianta de Ocolire (VO) a municipiului Suceava a fost deschisă circulației, în 27 septembrie, începând cu ora 16.00, iar inaugurarea a avut loc la km 0, Nodul 1 al VO Suceava (intrarea dinspre Fălticeni), în prezența ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, și a directorului general al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu.

DRDP Iași a semnat ordinul de execuție a lucrărilor în toamna anului trecut, în urma atribuirii contractului către asocierea de firme câștigătoare a licitației, compusă din Autotehnorom (lider), Operational Autoleasing, OPR Asfalt, Obras Publicas Y Regadios, SC Florconstruct și Calcarul.

Contractul, în valoare de 61,2 milioane lei, fără TVA, a avut 9 luni termen inițial pentru finalizarea lucrărilor, în funcție de condițiile meteo.

Numai că lucrările au fost serios întârziate din cauza ploilor abundente din primăvara și vara acestui an.

„La momentul dării în trafic a VO Suceava, la intrarea dinspre Fălticeni constructorul mai avea de pus la punct unele finisaje la elemente ce țin de siguranța circulației, însă fără a perturba traficul rutier, cu promisiunea că aceste lucrări vor fi finalizate în perioada imediat următoare”, precizează DRPD Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.