Circulație închisă pe Defileul Jiului timp de 3 ore, în 18 septembrie

În data de 18 septembrie, în intervalul orar 11:00-14:00, traficul rutier va fi întrerupt pe Defileul Jiului (DN66), între km 116 și km 118, pentru executarea unor lucrări de punere în siguranță a participanților la trafic pe acest sector de drum.

Lucrările constă în eliberarea versantului de grohotiș. La această acțiune vor participa, pe lângă reprezentanții CNAIR, și cei ai Salvamont și ISU Gorj.

De asemenea, operațiunea de punere în siguranță de pe Defileul Jiului presupune angrenarea unor utilaje de mare capacitate.

Reprezentanții CNAIR fac apel către participanții la trafic să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră existentă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.           

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.