CNADNR: Drumurile din Dolj ar putea fi închise temporar

Din cauza fenomenului de ploaie înghețată care se transformă în polei, pe toată rețeaua de drumuri naționale din județul Dolj este posibil să se închidă temporar circulația, în vederea acționării imediate cu material antiderapant, informează CNADNR.

După încetarea fenomenului, circulația va fi redeschisă imediat ce sunt îndeplinite condițiile de siguranță a circulației.

Pentru judeţele Teleorman, Giurgiu, Dolj, Olt, sudul judeţului Vâlcea, Ilfov, Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Prahova, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu Cod Galben de ploaie şi lapoviză, care determină depunerea de polei.

Potrivit Infotrafic, se semnalează, pe alocuri, polei în judeţele: Caraş – Severin, Teleorman (pe DN6 şi DN52 Crângu – Furculeşti), Gorj (pe DN66(E79), între kilometrii 1 şi 7, pe raza comunei Ţânţăreni şi DN6B, pe raza localităţii Cruşeţ, între kilometrii 34 şi 38), precum şi pe drumurile care tranzitează judeţele Dolj şi Olt.

În judeţul Ilfov, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, de la km 73 până la Bucureşti se circulă în condiţii de lapoviţă dar nu s-a format polei.

Infotrafic atenţionează că ploaia înlătură materialul antiderapant.

Pe A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea nu sunt semnalate probleme, potrivit Infotrafic.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A., tel. 021/9360; 021/264.33.33, sau de pe www.cnadnr.ro. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.