Colliers International îl recrutează pe Laurențiu Duică, unul din cei mai experimentați manageri din piața de industrial

laurentiu-duica-colliers-internationalCompania de consultanță imobiliară Colliers International își consolidează echipa de consultanță pentru spații industriale prin recrutarea lui Laurențiu Duică pentru poziția de Associate Director – Industrial Division. Laurențiu Duică are o experiență de peste 12 ani în piața de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operațională, cât și pe partea de vânzări.

„Piața de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, abia acum intrând într-o perioadă de maturitate, drept dovadă recentele achiziții și dezvoltări din acest sector. Consolidarea echipei de consultanță pentru spații industriale din cadrul Colliers a venit astfel ca un pas firesc și ne propunem, cu ajutorul lui Laurențiu și a experienței sale, ca acest sector să devină unul din pilonii de bază pentru creșterea businessului Colliers”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International. „Vom continua extinderea echipei Colliers pe toate segmentele pieței imobiliare, anul acesta fiind unul al schimbărilor la nivel intern, odată cu aniversarea a 20 de ani de prezență Colliers în România”, a adăugat Ilinca Păun.

În ultimii doi ani, Laurențiu Duică a ocupat poziția de Head of Leasing and Development în cadrul fondului de investiții P3, care a intrat în România în anul 2015, prin achiziția parcului industrial Europolis Park, aceasta fiind cea mai mare tranzacție încheiată vreodată pe piața locală de industrial.

Anterior, Laurențiu a lucrat timp de șapte ani în compania FM Logistic, unul din cei mai mari provideri logistici din Europa și România, avansând până la funcția de Commercial Manager. Începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanță pentru spații industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creștere a departamentului.

„Am ales să mă alătur echipei Colliers pentru că am găsit aici o similaritate în gândire și în modul de a face business, un spirit antreprenorial pronunțat și un grad înalt de etică. Piața de consultanță imobiliară a evoluat enorm în ultimii ani, așa încât o astfel de echipă, formată pe valori solide, care are în ADN performața, a fost o alegere naturală pentru mine, după 12 ani de experiență în domeniul industrial ”, a explicat Laurențiu Duică, Associate Director – Industrial Division în cadrul Colliers International.

Laurențiu Duică își propune, alături de echipa de consultanță pentru spații industriale, din care face parte și Daniel Cautiș, cu o experiență de cinci ani în piața imobiliară, să ofere o paletă completă de servicii clienților, contribuind astfel la creșterea constantă a businessului Colliers.

În acest an, stocul de spații industriale din Bucureși a depășit pragul de un milion de metri pătrați, iar la nivelul întregii țări a ajuns la 2,3 milioane de metri pătrați, încă 170.000 de metri pătrați urmând a fi livrați până la sfârșitul anului.

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 16.000 specialiști care lucrează în 66 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor, de la brokeraj, property și asset management, project management, investiții și consultanță, evaluări și până la studii de piață sau produse adresate băncilor. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals’ Global Outsourcing în ultimii 11 ani. Mai multe detalii despre Colliers International pe www.colliers.ro, pe Facebook si LinkedIn.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.