Comma îşi extinde garanţia de compatibilitate 100% în România

Comma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de maşină şi substanţe chimice pentru întreţinerea autovehiculelor şi a vehiculelor comerciale, şi-a extins şi mai mult garanţia de compatibilitate 100% pentru a cuprinde Norvegia, Spania, Portugalia, Ţările de Jos, Polonia, Turcia şi România, demonstrând, astfel, reputaţia câştigată prin furnizarea de produse auto secundare de calitate şi de incredere, se arată în comunicatul remis redacţiei din partea companiei.

Pe baza garantiei de compatibilitate 100%, Comma se asigura ca produsele sale corespund specificatiilor indicate. Aceasta garanteaza si ca produsele recomandate pe CommaOil.com sunt compatibile cu sistemele corespunzatoare de motor, franare, cutie de viteze sau racire din vehicule, indiferent de lichidul de schimb original al marcii.

Datorita garantiei, atelierele auto stiu ca folosesc un produs de inalta calitate si performanta, dar si ca selectia produsului este garantata de Comma.

Ghidul Comma online ofera recomandari privind produsele pentru autoturisme, furgonete si vehicule de mare tonaj, nu mai vechi de 30 de ani. Pe baza marcii si a modelului de vehicul, instrumentul de gasire a produselor Comma ofera detalii privind uleiul de motor, lichidul de frana, uleiul pentru cutia de viteza si lichidul de racire potrivite. Garantia de compatibilitate 100% este expresia suprema a standardelor inalte de calitate si fabricatie de la Comma, aratand cu adevarat ca Increderea vine din interior.

Mike Bewsey, purtator de cuvant la Comma, declara: „Deoarece exista din ce in ce mai multe produse cu specificatii diferite, a devenit mai important, dar si mai complicat, sa va asigurati ca il folositi pe cel corect, iar utilizarea unui produs gresit se poate dovedi costisitoare.

„La Comma, ne angajam sa cultivam increderea in produsele si serviciile noastre, dar ne asiguram ca si clientii le folosesc cu incredere; le recomandam sa utilizeze ghidul nostru de aplicare pentru a stii ca folosesc produsele potrivite la momentul potrivit, iar garantia noastra de compatibilitate inseamna ca se pot baza pe recomandarile noastre”, adauga el.

Garantia vizeaza atelierele auto care depaneaza toate vehiculele, inclusiv pe cele care se afla in perioada de garantie.

Conform ACEA (Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile), distribuitorii sau producatorii de lubrifianti care ofera specificatii pe baza Secventelor de ulei ACEA, trebuie sa depuna o Scrisoare de conformitate catre ATIEL (Asociatia Tehnica a Industriei Uleiurilor din Europa). Acest lucru presupune un angajament in sensul dezvoltarii si fabricarii de lubrifianti auto in conformitate cu instructiunile descrise in codul de bune practici ATIEL.

Comma a fost un semnatar al scrisorii de conformitate ATIEL inca din 1997, iar in 2013 si-a extins acest angajament pana la finele anului 2015. Prin urmare, Comma satisface cerintele Sistemului de Management al Calitatii Lubrifiantilor pentru Motoare European (EELQMS) de la ATIEL, angajandu-se in continuare sa ofere produse si servicii de inalta calitate clientilor.

Despre Comma (www.CommaOil.com)

Comma furnizeaza o gama cuprinzatoare de lubrifianti, substante chimice si produse de intretinere de clasa mondiala destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale usoare si pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite in peste 40 piete din toata lumea, atat pentru mecanicii profesionisti cat si pentru automobilisti.

Toate produsele Comma indeplinesc cele mai inalte standarde internationale de siguranta si sunt supuse unor proceduri riguroase de testare si control al calitatii in fiecare etapa a procesului de fabricatie.

Comma a fost infiintata in 1965, ca fabrica privata de procesare a uleiului, devenind, in 2012, o divizie operationala detinuta integral de Cosan S.A. din São Paulo, Brazilia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.