Contractul pentru Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, în prag de reziliere

Contractul pentru Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda va fi reziliat, dacă antreprenorul nu se mobilizează pe șantier, a amenințat, în 13 iunie, la inspecția inopinată pe șantier, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, nemulțumit de numărul redus al utilajelor pe care le-a văzut pe câmp.

Ministrul Transporturilor a precizat că în cazul în care situația de pe Lotul 2 se menține la fel în următoarele două săptămâni, contractul va fi reziliat.

”Eu cred că a trecut partea cu bătaia de joc vizavi de români și deja sfidați statul român. Cred că ați confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum național. Aici lucrați la o autostradă. V-am spus să vă mobilizați. Văd că nu v-ați mobilizat. Suntem în data de 13 iunie. Sfatul meu, ca să mențineți contractul, este următorul: aveți două săptămâni să vă duceți în piață, să căutați antreprenori serioși cu care să încheiați contracte, pe care să le declarați la CNAIR, pentru ca CNAIR să poată să plătească subcontractanți românii pe care îi veți lua (și nu la prețuri derizorii) ca să vă finalizeze lucrarea până la sfârșitul anului. Dacă actele nu le văd la CNAIR făcute până la sfârșitul lunii, reziliez contractul”, i-a cerut Răzvan Cuc antreprenorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.