Control la microbuze pe strada Valea Cascadelor – Sector 6

În acest sfârşit de săptămână continuă acţiunile de control desfăşurate de Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 împreună cu Brigada de Poliţie Rutieră pentru fluidizarea circulaţiei în zona Valea Cascadelor.

Intervenţiile vor avea rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe Bucureştiului, precizează Primăria Sectorului 6.

“La sesizarile cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, poliţiştii vor viza atât respectarea zonelor destinate staţionării taximetrelor, cât şi cazurile în care circulaţia este îngreunată de microbuzele particulare staţionate la intrarea/ieşirea din Capitală”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

microbuz, politia 0

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarecere prezintă un punct de acces în Bucureşti, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare, se adaugă în document.

microbuz, politia 2

Acţiunile se vor succeda cu periodicitate, pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.