Cuc, pe șantierul Centurii Rădăuți

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a inspectat în 8 martie, împreună cu directorul general CNAIR, Narcis Neaga, șantierul centurii rutiere Rădăuți din în județul Suceava.

Din discuțiile cu constructorul, acesta a precizat că  termenul asumat pentru finalizare este 2021.

”Eu nu pot decât să vă felicit. Este unul dintre obiectivele pentru care nu vom avea probleme la execuție. Nu vom avea probleme cu întârzieri. Vom avea o surpriză plăcută. Constructorul ne-a demonstrat că în toate lucrările pe care le-a executat atât pe infrastructura mare și pe drumurile naționale, se mobilizează. Evident că o să monitorizez și acest șantier, dar sunt convins că sunt alți constructori care merită să fie mai atent monitorizați. Aici sunt convins că lucrurile vor decurge repede și mă hazardez să spun că acest proiect va fi terminat înainte de termen, fără alte costuri suplimentare și probleme, așa cum avem pe alte loturi de autostradă. Bani sunt, capacitate de mobilizare știu că aveți”, a declarat Ministrul Transporturilor.

“Vreau să trag un semnal de alarmă: în lipsa unui buget aprobat proiectele riscă să fie blocate. Mulțumesc constructorilor pentru că au înțeles această situație, că se mobilizează în continuare pentru a putea respecta termenele asumate”, a mai spus Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.