Dacia, la Salonul Auto de la Paris

AMME DACIA - PHASE 2 - ADAPTATION G9

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, care au primit o restilizare profundă. 

Producătorul auto a dezvăluit săptămâna trecută noul design frontal al gamei Logan și Sandero. Celelalte detalii vor fi prezentate cu ocazia conferinței de presă Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris.

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort și tehnologie.

Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț/prestații.

În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări. 

Noile modele surprind cu evoluții exterioare și interioare

În ceea ce privește evoluțiile de design, partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule.

Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.

Toate evoluțiile de care au beneficiat cele patru modele, atât la exterior, cât și la interior sau în materie de motorizări, vor fi prezentate cu ocazia conferinței de presă de joi, 29 septembrie, ora 10:45, ce va avea loc la standul Dacia (hall 1) de la Salonulu Auto de la Paris.

Conferința va fi susținută de Jean-Christophe Kugler, Director de Operațiuni pentru Europa și membru în Comitetul Executiv al Grupului Renault.

Cei interesați vor putea urmări conferința de presă Dacia în direct pe www.renault.com și pe www.facebook.com/Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.