DKV își extinde rețeaua în Spania

Clienții DKV Euro Service din Spania pot de acum să alimenteze la 600 de stații suplimentare. Acestea sunt situate pe rute foarte frecventate de către clienții noștri și la cele mai importante noduri – atât în interiorul, cât și în apropierea graniței, de exemplu, pe autostrăzile de-a lungul coastei mediteraneene și frontierei portugheze, precum și la intersecțiile de trafic Irún și La Jonquera de lângă granița cu Franța.

„Din moment ce prețurile la combustibili în Franța sunt mult mai mari decât în Spania din cauza ratei mari de impozitare pe carburanți, mulți dintre clienții noștri alimentează în apropierea frontierei”, spune Sven Mehringer, directorul departamentului Fuel / Energy and Vehicle Services DKV Euro Service.

„În același timp, am făcut rețeaua noastră de aprovizionare și mai atractivă pentru transportatorii care vor conduce exclusiv în Spania”, adaugă el.

Rețeaua de aprovizionare DKV din Spania va crește astfel la 4.345 de stații. Acestea pot fi găsite atât prin DKV APP, cât și prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS.

Informații suplimentare pot fi găsite pe www.dkv-euroservice.com/ro

DKV Euro Service

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 72.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.