DN 57, redeschis parţial între localităţile Şviniţa şi Berzasca

Traficul rutier a fost redeschis parţial, pe o singură cale, şi cu restricţii pe DN 57 între localităţile Şviniţa şi Berzasca: au voie numai maşinile cu maxim 4 m înălţime.

Astfel, începând de astăzi, ora 17.00, “circulaţia pe sectorul DN 57 km 65+600 se desfăşoară îngreunat pe ½ din cale cu restricţie de gabarit de înălţime de maxim 4 m, din cauza instalaţiei provizorii de transport a energiei electrice, amplasată în zona drumului de către CEZ Distribuţie Craiova, administratorul reţelei”, potrivit CNADNR.

Între localităţile Şviniţa (jud. Mehedinţi) şi Berzasca (jud. Caraş – Severin) traficul a fost închis începând cu data de 16.01.2016, din cauza căderilor de pietre. În această perioadă, de pe partea carosabilă a fost dislocată o cantitate de 13.700 mc de material pietros. Pe măsură ce lucrările au înaintat, au fost identificate unele blocuri de piatră de dimensiuni foarte mari având aproximativ 100 metri cubi, care, în zilele de 3 februarie 2016 şi 8 februarie 2016, au fost fragmentate în urma unor operaţiuni de detonare şi fărâmiţarea acestora prin acţiuni mecanice.

Ca urmare a acestor operaţiuni, a fost posibil ca, începând cu 10 februarie, circulaţia să fie deschisă parţial, pe jumătate de cale. În continuare, în zonă se desfăşoară lucrări de fărâmiţare a materialului pietros şi de degajare a acestuia de pe carosabil, în vederea deschiderii în totalitate a circulaţiei rutiere, în condiţii normale de trafic şi siguranţă rutieră.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, tel. 021/264.33.33, 021/9360 sau pe www.cnadnr.ro . (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.