Dosare controversate, la Editura C.H. Beck

Editura C.H. Beck anunţă apariţia lucrării „Opinii juridice în cauze penale controversate”, semnată de prof. univ. dr. Valerian-Dumitru Cioclei, de la Departamentul de Drept Penal al Facultăţii de Drept din Universitatea Bucureşti.

Această lucrare a apărut la propunerea profesorului dr. Valerian Cioclei, autor a numeroase cursuri şi lucrări pentru profesionişti, în trecut director editorial al C.H. Beck România. Lucrarea prezintă opinii juridice solicitate de case de avocatură şi entităţi juridice.

Într-o abordare strict juridică şi ştiinţifică, lucrarea prezintă opinia autorului asupra unor cauze penale interesante şi se adresează profesioniştilor. Opiniile exprimate au un profund caracter ştiinţific pentru problemele de drept invocate în cauzele respective, constituind un material didactic cu un pronunţat caracter practic.

„Dorinţa autorului, dar şi a Editurii este de a crea o dezbatere profesionistă asupra temelor abordate. Prin publicarea acestei lucrări, Editura nu intenţionează realizarea unui curent de opinie privind persoanele şi instituţiile implicate, se arată în comunicatul remis redacției. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.