Drumuri cu ceață, restricții de tonaj și inundații

ceata-politiaMai multe drumuri din țară sunt greu practicabile din cauza ceței iar altele sunt cu restricții, din cauza ninsorilor, în timp ce DN25 Galaţi – Tecuci rămâne închis circulației între localităţile Şendreni şi Hanu Conachi, fiind inundat de două zile.

Ruta ocolitoare pentru ambele sesuri pe DN25 este DN25A Hanu Conachi – Fundeni – Năneşti, DN23 Năneşti – Muchea – intersecţie cu DN2B (Brăila), DN2B(E87) intersecţie cu DN23 – intersecţie cu DN25 (Şendreni), DN25 Şendreni – Galaţi.

Ceaţă între Iaşi şi Târgu Frumos

Şoferii sunt sfătuiţi să fie atenţi pe DN28, între Iaşi şi Târgu Frumos şi să reducă viteza, întrucât între localităţile Războieni şi Sârca ceaţa este densă.

Potrivit Centrului Infotrafic, vizibilitatea este sub 50 de metri.

Transalpina, închisă de o săptămână

Totodată, din cauza zăpezii şi a vântului puternic, DN67C-Transalpina a fost închis din data de 8 octombrie între Rânca şi Obârşia Lotrului, în timp ce DN7C-

Transfăgărăşan a fost deszăpezit pe întreg tronsonul, dar pentru a circula pe acest drum anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

Restricții pe DN10 la Siriu

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată, fiind instituită şi restricţie de viteză de 10 kilometri la oră.

Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Circulație pe o bandă pe Valea Oltului

Pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, pe raza comunei Drăganu se efectuează lucrări de decopertare şi asfaltare până în data de 15 noiembrie.

Traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie.

În judeţul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart (între localităţile Boiţa şi Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiş. În acest punct apar frecvent probleme de trafic.

Restricții la viaductul cârligu Mic

Tot pe Valea Oltului, pe DN7, în judeţul Vâlcea, până în data de 1 decembrie, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulaţia rutieră se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, alternativ (pe toată lungimea viaductului).

Şi în acest loc se formează adesea coloane de autovehicule.

Camioane interzise pe DN13C Vânători – Cristuru Secuiesc

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) – Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone.

Cauza: un podeţ a fost avariat de o viitură

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Podul Agigea, închis până în decembrie

În judeţul Constanţa, în perioada 12 septembrie 2016 – 30 noiembrie, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (pe DN39, km 8+988) este închisă total, pentru toate categoriile de vehicule, în vederea execuţiei şi finalizării lucrărilor de reabilitare a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.