Echipa BCR Leasing Rally Team aliniază 4 maşini la startul Campionatului Naţional de Raliuri. GALERIE FOTO

Echipa BCR Leasing Rally Team dorește să continue şi în 2014 frumoasa poveste a participărilor sale în Campionatul Naţional de Raliuri, experienţă începută în urmă cu doi ani. Pe lângă partenerii tradiţionali ai echipei – BCR Leasing, Omniasig și Mobil 1 -, în acest an s-au alăturat Star Lubricants, Colina Motorsport și Pirelli, dar și alte nume puternice. Managementul echipei, pregătirea maşinilor de concurs şi asistenţa tehnică „on event“ va fi asigurată, ca şi până acum, de Colina Motorsport.

La debutul în cel de al treilea sezon, BCR Leasing Rally Team va alinia la start patru maşini şi echipaje într-o formulă modificată faţă de cea a anilor precedenţi. Astfel, echipajului Edwin Keleti & Botond Csomortani i se vor alătura Gergo Szabo & Karoly Borbely, Sorin Badea & Florin Dorca și Adrian Teslovan & Cseh Vajk Imre.

Acestor patru echipaje ce vor reprezenta echipa în Campionatul Naţional de Raliuri al României li se va adăuga echipajul Alexandru Filip & Bogdan Iancu, care a decis să participe la cinci etape din cadrul Campionatul European de Raliuri 2014, la volanul aceluiaşi Renault Clio R3 Maxi Evo cu care a concurat şi în ultimii ani în campionatul intern.

Conferinta de presa_1_

Dublu Campioni Naţionali la clasa 3, în 2012 şi 2013, Edwin Keleti & Botond Csomortani se vor afla în 2014 la al treilea an de participare în cadrul BCR Leasing Rally Team.

Ei vor concura în acest sezon al Campionatului Naţional de Raliuri la volanul unui Ford Fiesta R5 – cel mai nou model de raliu dezvoltat de Ford în colaborare cu M-Sport.

Conferinta de presa_4_

Promotor al performanţei, BCR Leasing este prima companie de leasing din România care a susţinut în calitate de partener principal o echipă de raliuri, dând şi numele acestei echipe.

Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri 2014 la care va lua startul şi BCR Leasing Rally Team va fi Tess Rally şi se va desfăşura în perioada 21-22 martie, la Braşov.

Alexandru STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.