ELKOTech România, distribuțitor al echipamentelor rugged de la GETAC

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, anunţă semnarea de către ELKO Group a unui parteneriat de distribuţie cu producătorul GETAC. Prin acest parteneriat, ELKO Group va distribui echipamentele Getac în Europa de Est, inclusiv România, Statele Baltice și regiunea CIS.

Getac este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de computere rugged și oferă o gamă extinsă de linii de produse, cum ar fi: notebook-uri, tablete şi handheld-uri ultrarezistente. Produsele companiei Getac se adresează utilizatorilor care au nevoie de sisteme de calcul performante, de ultimă generaţie, pe care să le folosească în condiţii de mediu dificile.

„Produsele Getac sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea extinsă şi performanţa superioară. Acestea pot fi folosite la capabilităţi maxime, chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru, datorită design-ului special ultrarezistent şi componentelor de ultimă generaţie. Semnarea noului parteneriat de distribuţie vine ca răspuns la nevoia tot mai mare a companiilor din România de a avea acces la produse personalizate, dezvoltate special pentru anumite domenii specifice”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.

Notebook-urile şi tabletele Getac sunt folosite într-o arie largă de verticale de business, precum instituţiile dedicate apărării şi menţinerii siguranţei publice sau companiile care activează în telecomunicaţii, transport, producţie, petrol şi gaze.

V110_Hero_Fullsize_Keyboard

„Suntem încântaţi de semnarea acordului cu ELKO pentru extinderea business-ului Getac în Europa de Est. ELKO se evidenţiază printr-o reţea puternică de parteneri şi prin expertiză în verticalele de business. Experienţa celor două companii, ELKO şi Getac, va aduce clienţilor plusvaloare, completată cu suport şi proceduri de service excelente”, a declarat James Hwang, Preşedinte Getac Technology Corporation.

V110 – notebook ultrarezistent cu ecran rotativ

V110 este cel mai nou şi performant notebook dezvoltat de Getac. Modelul foloseşte procesoare Intel Broadwell, utilizatorii putând alege configuraţii care integrează: Intel Core i5-5200U (2.2GHz), Intel Core i5-5300U (2.3GHz cu tehnologie vPro), Intel Core i7-5500U (2.4GHz) sau Intel Core i7-5600U (2.6GHz cu tehnologie vPro Technology).

Procesoarele integrate de notebook-ul V110 folosesc tehnologia Intel Turbo Boost, astfel, în funcţie de gradul de încărcare, frecvenţele maxime de lucru sunt de: 2.7GHz, 2.9GHz, 3GHz, respectiv 3.2GHz.

V110_Hero_Last_528x685

Ecranul sistemului este rotativ, are o diagonală de 11,6” şi este multi-touch. Trecerea de la modul notebook la modul tablet se face rapid şi simplu, această caracteristică oferind utilizatorilor un grad ridicat de flexibilitate. Cu toate acestea, greutatea produsului este redusă, fiind de doar 1,81 kg.

V110_Hero_Connectivity-1

V110 foloseşte două baterii, hot swappable, care îi oferă o autonomie de maxim 13 ore. Astfel, utilizatorii pot lucra fără întrerupere, oricât doresc, de oriunde. Înlocuirea bateriei descărcate cu una încărcată se poate realiza fără a fi necesară închiderea aplicaţiilor şi a sistemului.

V110_Hero_Built2Survive

Modelul V110, alături de întreaga linie de produse Getac, va face parte din ofertele partenerilor ELKOTech Romania începând cu această lună. Garanția comercială este de 3 ani; în plus, modelul V110 corespunde certificării emise de ANSI, cu un grad avansat de risc, spre exemplu pentru dezastre naturale sau explozii. American National Standard Institute (ANSI) este organismul care certifică rezistența produselor în condiții speciale.

Despre Getac Technology Corporation

Getac Technology Corporation este una dintre subsidiarele principale ale MiTAC-Synnex Business Group (cu venituri consolidate, în 2014, de 29,4 miliarde de dolari). Getac a fost înfiinţată în anul 1989 ca urmare a semnării unui joint venture cu GE Aerospace, pentru livrarea de produse electronice dedicate apărării. Astăzi, Getac Technology Corporation produce notebook-uri, tablete şi handheld-uri ultrarezistente, precum şi dispozitive mobile de monitorizare.

Mai multe informaţii, la www.getac.com.

Despre ELKOTech Romania şi Grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP, Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Lite-On, Microsoft, Micron Technology, Moxa, Mustek, OCZ Technology, Optoma, Packard Bell, QNAP, Samsung, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanţi distribuitori IT din Europa de Est. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 9 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia şi Kazahstan. ELKO reprezintă mai mult de 90 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 7.000 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust.

Informaţii suplimentare, la www.elko.ro și www.elkogroup.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.