ELKOTech România lansează parteneriatul cu Milestone Systems

ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware şi software ale unor producători de renume din industria IT, anunţă semnarea parteneriatului de distribuție cu Milestone Systems. Compania Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, fiind fondată în 1998.

”Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneză specializată în dezvoltarea de soluţii software de video management. ELKOTech își completează astfel portofoliul soluțiilor de top în domeniul securității și al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurând atât partea hardware specifică, prin camerele video și soluții de stocare, cât și platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicații inovatoare”, a declarat Gabriela Gheorghe (foto), Director General ELKOTech România.

Soluțiile ELKOTech din domeniul securității sunt orientate către integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri cu valoare adăugată, cărora se adresează în mod firesc tehnologia Milestone, recunoscută la nivel mondial ca fiind ușor de gestionat şi fiabilă.

Portofoliul actual al ELKOTech oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Ca o dovadă a calităţii superioare a serviciilor oferite, ELKOTech a confirmat parteneriatul pe termen lung cu Axis Communications, lider mondial în materie de supraveghere video, ELKOTech fiind recompensată cu titlul ”Cel mai activ partener din zona CEE în 2014”.

Partenerii ELKOTech acoperă domenii precum: zona industrială, supravegherea orașelor, transporturi, retail, educație. Aceștia au făcut posibilă construirea unor serii de proiecte interesante, fiind evident trendul ascendent al supravegherii video pe piața din România.

”Parteneriatul cu ELKOTech România ne asigură o reprezentare regională către un număr semnificativ de parteneri locali. Vom putea astfel pune la dispoziția a peste 1200 de parteneri locali cei peste 15 ani de inovație Milestone, care să-i conducă la soluții potrivite pentru necesitățile lor”, declară Nikolay Mitev, Channel Business Manager Milestone Systems.

Nikolay Mitev, Milestone Systems

În concluzie, portofoliul de soluții Milestone Systems care este disponibil prin ELKOTech România include următoarele echipamente si aplicații: Milestone XProtect® video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact, XProtect Access Control Module.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon.

Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme.

Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile. Pentru mai multe informații, vizitați www.milestonesys.com.

Despre ELKOTech România şi Grupul ELKO

ELKOTech România este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.

Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Lite-On, Microsoft, Micron Technology, Moxa, Mustek, OCZ Technology, Optoma, Packard Bell, QNAP, Samsung, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech România comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech România este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanţi distribuitori IT din Europa de Est.

Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 9 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia şi Kazahstan.

ELKO reprezintă mai mult de 90 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 7.000 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust.

Informaţii suplimentare, la www.elko.ro și www.elkogroup.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.