Episoade noi din „Colecția de la Count’s Kustoms”, sezonul 4

Populara emisiune „Colecția de la Count’s Kustoms” revine cu partea a doua a sezonului 4, doar pe  HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹,. Pasionații de automobile se vor putea bucura de noile episoade în fiecare zi de marți, la 22:00, începând de astăzi, 17 noiembrie.

„Colecția de la Count’s Kustoms” continuă cu a doua parte a sezonului 4. De-a lungul noilor episoade îl vom vedea pe Danny și echipa restaurând și customizând și mai multe mașini și motociclete. Mai mult, vom asista și la conflicte ocazionale între membrii echipei.

Ca de obicei, Danny Koker, legenda din Las Vegas, este mai determinat ca oricând să obțină mașinile pe care le dorește, făcând orice pentru a-și atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheață care îi iau prin surprindere pe proprietari. Danny și echipa sa nu se dau îndărăt de la nimic pentru a găsi și transforma cele mai interesante vehicule, printre acestea un vintage Thunderbird și un Corvette clasic.

Despre HISTORY®

HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin RCS – DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.

De curând, DIGI a introdus HISTORY® în și mai multe locuințe, astfel încât dacă nu recepționați canalul, rescanați toată grila sau faceți o cerere către cea mai apropiată filială.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

2-Danny

 

6-Mike-Scott

 

7 El Camino- BEFORE

 

4 Custom Bike-AFTER

 

3 Custom Bike-BEFORE

 

8 El Caminno- AFTER

 

5-Kevin

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.