Firma Podlasie SA, administrator Van Cargo SRL, din nou pe podium

La Truck Forum&Awards în Varșovia au fost decernate în 12 mai premiile “Top 1.500 cele mai eficient gestionate companii de transport în 2016”. Printre câștigători a fost și compania Podlasie SA, administrator Van cargo SRL.

Ca în fiecare an, compania Podlasie SA dovedește din nou că organizarea eficientă are o importanță deosebită. Mai mult, păstrarea unor standarde ridicate aduce nu numai colaborari de succes, dar și premii ce pot certifica, an dupa an, profesionalismul, perseverența și seriozitatea acivităților desfășurate în transport și logistică.

Grupul VAN este o companie care oferă o gamă largă de servicii de logistică, de transport național și internațional, servicii de depozitare, de brokeraj, servicii vamale.

Cu o activitate începuta în 1989, cu 31 de filiale în Polonia și cinci în strainatate (Romania, Cehia, Slovacia,Ungaria,Ucraina), grupul VAN răspunde rapid și flexibil la nevoile clientilor.

SC VAN CARGO SRL (filiala română a grupului Van) poate asigura efectuarea de transporturi de marfa în zonele deservite de parcul auto al gruplui Van cât și în alte zone în regim internațional cât și intern prin intermediul colaboratorilor.

Își desfășoară activitatea în majoritatea țărilor europene, oferind transport atât în și din zona Europei de Vest, a Europei de Est (Statele Baltice, Rusia, Belarus, Ucraina), a Europei Centrale si de Sud (Cehia, Slovacia, Ungaria, România,Bulgaria, Grecia ) cât și în țările nordice.

dyplom_truck_forum_2016

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.