Gala Turismului de pe Litoralul Românesc

gala-turismului-de-pe-litoralul-romanescGala de decernare a premiilor pentru excelență în turismul de pe litoralul românesc – Fashiontv Summer Festival 2016, proiect organizat de Fashiontv în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) – a avut loc duminică 21 august, începând cu ora 22:00, în complexul de 5* Vox Maris Grand Resort din Costinesti.

Au dat curs invitației de a participa la eveniment reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Turism, reprezentanți ai Asociației Patronale din Mamaia, ai Federatiei Patronatelor din Turism dar și europarlamentari din Parlamentul Europei de la Bruxelles.

La eveniment au fost prezenți investitori și reprezentanți ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri, personalități din domeniul artelor și culturii, VIP-uri, dar și jurnalisti de la importante trusturi de presă.

Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismului de pe Litoralul Românesc 

Câștigătorii:

Cea Mai Spectaculoasa Investitie – Vox Maris Grand Resort Costinești

Cea Mai Curajoasa Invesitie – Phoenicia Holiday Resort

Cea Mai Vizionara Investitie – Delfinul-Meduza-Steaua De Mare

Cele Mai Bune Hoteluri – Insula, Turquoise, Paradiso, Central, Duplex Lotus-Select

Premiu Special – Vila Turistica-Plaja-Restaurant – Blue Beach

Cel Mai Bun Beach & Club – Princess Club Summer Beach

Cel Mai Bun Pool Party – Ego

Cel Mai Bun Restaurant & Club – Breeze

Cel Mai Bun Club – Le Gaga

Premiu Special Cel Mai Bun Festival – Sunwaves 20

Fenomentul Loft / Concept Brunch-Party – Loft

Cea Mai Fashion Plaja – Caelia

Cel Mai Fashion Complex De Distractie Si Relaxare – Aqua Magic

Cel Mai Bun Restaurant Cu Specific Pescaresc Restaurant Cu Specific Pescaresc – Beluga

Cel Mai Bun Restaurant Cu Specific Italian – New Pizzico

Cel Mai Bun  Restaurant Cu Specific Libanez – Babel (Meditaranean Cu Specific Libanez)

Cea Mai Buna Cherhana De Pe Plaja – Popasul Pescarilor

_MNP7454

Surprizele nu au venit numai din domeniul turismului, ci și al modei. Astfel, Cătălin Botezatu, designerul român cu prezenţă internaţională pe podiumurile de fashion, a adus în premieră pe scena Fashiontv noile sale colecţii, în cadrul unui fashion-show care a încântat gusturile pasionaţilor de frumos. Colecția Horses, adresată femeilor, a impresionat spectatoarele prin inventivitate și îndrăzneală, pe când colecția Viggo, adresată publicului masculin, a vorbit despre eleganță, clasă și profesionalism.

Seara s-a încheiat cu un show spectaculos de artificii în onoarea câștigătorilor galei.

Producătorul acestui eveniment anual este Fashiontv Romania, reprezentantul oficial al brandului fashiontv pe teritoriul României. Fashiontv promovează într-un mod unic destinații turistice prin intermediul rubricii speciale f. Destination, în 196 de țări de pe 5 continente, fiind difuzat către cca. 450 de milioane de utilizatori privați și în peste 7 milioane de locații publice. Succesul acestor campanii s-a concretizat in acorduri de promovare pe termen lung cu Ministere ale Turismului din numeroase tari, precum: Indonezia, China, Grecia, Turcia,  Portugalia, Croatia si Ungaria.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului au fost transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel în toată lumea turismul de pe litoralul românesc și evenimentele desfășurate în fiecare vară pe litoral. Evenimentul a putut fi urmărit și live pe site-ul oficial Fashiontv Romania:  www.fashiontv.com.ro, dar si pe www.fashiontv.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.