Grand Prix-ul Austriei cu echipa Williams MARTINI Racing™. GALERIE FOTO

În 21- 22 iunie, pe circuitul “Red Bull Ring” de la Spielberg, în provincia Stiria, echipa Williams MARTINI a avut parte de un weekend minunat la Grand Prix-ul Austriei. În timpul cursei de calificare de sâmbătă, Williams MARTINI Racing™ a ocupat locurile 1 și 2 (pole positions) avându-i pe locul 1 pe Felipe Massa, iar pe locul 2 pe Valtteri Bottas. Acesta este primul pole position pentru Felipe Massa după performanța obținută în anul 2008, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Așteptările au fost ridicate la cursa de duminică, iar Williams MARTINI Racing™ nu a dezamăgit. Bottas a terminat pentru prima oară în cariera sa pe podium, pe locul 3, după Hamilton (locul 2) și Rosberg (locul 1). Massa a încheiat cursa pe un onorabil loc 4.

În această cursă, cei 2 piloți Williams MARTINI Racing™ au obținut un total de 27 de puncte pentru constructorul Williams MARTINI Racing™.

MARTINI ÎN FORMULA 1™

Relația de durată a brand-ului MARTINI cu sporturile cu motor și istoricul bogat atât din postura de sponsor cât și din cea de concurent în competițiile susținute la nivel global, a început în 1968, odată cu fondarea MARTINI Racing™.

Această mișcare curajoasă și ambițioasă a rezultat într-un pionierat în ceea ce privește programele de sponsorizare, plasând MARTINI® în istorie ca primul brand din afara industriei auto care a sponsorizat o echipă de racing.

WMR Austria GP 2

MARTINI Racing™ a continuat să evolueze pe parcursul anilor 70 și în decursul acelei perioade a fost creat spiritul roș-albastru al MARTINI Racing™.

Cu un design de pionierat care a emulat viteza și stilul echipei, uniforma MARTINI® a fost o prezență constantă pe tot parcursul perioadei de glorie a MARTINI Racing™ între 1971 și 1996.

WMR Austria GP

În 1972 MARTINI® și-a făcut debutul în Formula 1™, formând un parteneriat cu Tecno™ pentru un sezon, și a revenit în 1975 ca partener al echipei Brabham™, colaborare ce a continuat pe parcursul a trei ani.

În perioada 2006-2008 MARTINI® a fost partenerul oficial al Scuderiei Ferrari™, cel mai prestigios și de succes constructor din istoria circuitului FIA Formula One World Championship™.

WMR Austria GP 3

Odată cu întoarcerea brand-ului în Formula 1™, o nouă generație se va îndrăgosti de conceptul italian gioia di vivere (plăcerea de a trăi) pe care MARTINI® îl aduce lumii.

Despre MARTINI®

Unul dintre cele mai reprezentative brand-uri ale lumii, MARTINI® este lider în producția italiană de vin și un furnizor al vinurilor spumante aromatizate de cea mai înaltă calitate. Gustul premiat, vibrant și dulce-amărui al gamei MARTINI® este rezultatul unor amestecuri secrete a mai mult de 40 de tipuri de plante culese din cele mai selecte locații din lume.

Portofoliul MARTINI® include: Martini Bianco, MARTINI Rosato, MARTINI Rosso, MARTINI Extra Dry, MARTINI Asti, MARTINI Moscato d’Asti, MARTINI Prosecco, Martini Rosé, MARTINI Brut și MARTINI Royale. Creat în 1863 în Torino, Italia, MARTINI® este parte a portofoliului BACARDI Group și continuă să fie lider de piață pe segmentul său.

Despre Williams

Williams este o echipă Formula 1™ de top și o companie constructoare auto. Înființată în 1977 de către Sir Frank Williams și Patrick Head, echipa a cucerit 16 titluri FIA Formula One™ World Championship de la fondare. Nouă dintre aceste titluri au fost câștigate la categoria Constructori, celelalte șapte titluri fiind câștigate la categoria Drivers Championships de către Alan Jones, Keke Rosberg, Nelson Piquet, Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill și Jacques Villeneuve.

Williams Advanced Engineering este divizia responsabilă cu aplicarea cercetării investite în echipa de Formula 1, în domenii precum industria constructoare auto, transport și energie din cadrul companiei Williams.

Funcționând cu ajutorul unei colaborări eficiente, Williams Advanced Engineering ajută clienții săi să beneficieze de un plus în eficiența cu care ating sustenabilitatea propice provocărilor secolului XXI și, de asemenea, îi ajută pe aceștia să-și îmbunătățească performanța, plasarea în piață și imaginea propriului brand.

“Fiți responsabili. Nu consumați alcool la volan”, conchide compania în comunicatul remis redacţiei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.