Guardian Automotive își prezintă noua echipă și strategie

guardian-glassGuardian Glass, inovator de clasă mondială din domeniul tehnologiei sticlei și a acoperirii suprafețelor din sticlă, a anunțat că, în acest moment, activitățile variate ale companiei din domeniul auto din Europa au fost complet integrate într-o singură afacere.

Guardian Automotive reunește facilitățile de producție ale companiei de pe plan european cu serviciile de depozitare și distribuire de ultimă generație, care fuseseră conduse anterior ca entități separate.

Guardian Automotive deține în prezent două facilități de producție: în Spania – Llodio și Valencia – și un depozit central la Karlsruhe, Germania – în scopul de a satisface nevoile clienților europeni de pe plan local și regional și de a fi de folos distribuitorilor și stațiilor de montaj. Odată implementată integrarea, Guardian Automotive poate oferi clienților servicii cu mai puține întreruperi, mai rapide și mai fiabile.

Sarcina noii echipe de conducere este să coordoneze activitățile Guardian Automotive, din locația acesteia din Luxemburg, sub conducerea lui Olivier Demeijer, Lider de afaceri Guardian Automotive Europe, cu o experiență solidă în industria auto și de sticlă, care subliniază abordarea globală a companiei ”Avem o propunere cu valoare unică. În prezent, suntem singurul producător care se axează exclusiv pe sticla de schimb din industria auto.Și mesajul nostru principal este că suntem aici să creăm valoare pe termen lung pentru clienții noștri”, a declarat Demeijer.

În calitate de partener vechi al industriei auto, Guardian Automotive și-a schimbat accentul activităților sale și și-a întărit capabilitățile din Europa. “Obiectivul nostru este de a fi furnizorul preferat în ceea ce privește sticla de înlocuire de calitate premium din industria auto și țelul nostru principal este de a oferi servicii de clientelă deosebite. În acest sens, dezvoltăm în prezent uneltele potrivite, alături de clienții noștri”, mai spune el.

”Ca parte a Guardian Glass, avem acces la aceleași tehnologii de producere a sticlei și de peliculizare care sunt utilizate în proiecte de construcții iconice din toată lumea, inclusiv la cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Emiratele Arabe Unite și cea mai nouă clădire reper din Franța, La Cité du Vin de la Bordeaux. Mai mult, toate activitățile noastre sunt susținute în totalitate de serviciile de cercetare și dezvoltare și tehnice ale Guardian Glass”, adaugă Demeijer.

Guardian Automotive expune în holul 6, nivelul 2, standul A50 la Automechanika (13-17 septembrie 2016) în Frankfurt, Germania. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.automechanika.com sau www.guardianautomotiveglass.com.

Guardian Industries Corp. (www.guardian.comeste o companie privată, diversificată, la nivel global, cu sediul principal la Auburn Hills, Michigan. Compania Guardian și grupul său de companii dețin un număr de 17.000 de angajați în America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia, viziunea fiind să creeze valoare pentru clienții săi și pentru societate, printr-o continuă inovație, utilizând resurse mai puține.

Guardian Glass este un producător de prim rang de produse fabricate din sticlă float cu valoare adăugată și de soluții pentru aplicații din domeniul arhitecturii, rezidențial, de design interior, transporturi și tehnic.

SRG Global este unul dintre cei mai mari producători de finisaje avansate, cu valoare ridicată, de materiale plastice pentru industria auto, de camioane comerciale și de bunuri de consum, oferind soluții pentru o mai mare durabilitate a suprafețelor, integritate structurală, funcționalitate, randament al vehiculelor și flexibilitate a designului. Guardian Building Products este distribuitorul de prim rang din S.U.A. de produse de construcție specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.