Informațiile pentru transportatori, o resursă care permite gestiunea eficientă a afacerii

Într-un mediu atât de dinamic ca și transporturile, informația relevantă și primită în timp real este esențială.

Doar dacă ne imaginam cele 50 de țări din Europa tranzitate de camioane, cu 50 de legislații diferite pentru transportatori și 50 de sisteme de taxe de drum diferite, ajungem la dimensiunea dinamicii acestui sector. În plus, variațiile de preț ale petrolului, noile proiecte de infrastructură care asigură optimizarea traseelor, directivele legate de mediu sau chiar inovațiile tehnologice în domeniu sunt informații care afectează într-o măsură din ce în ce mai mare o afacere de transport.

Un card de combustibil care asigură alimentare cu motorină nu mai este suficient. Un card trebuie să ofere garanția unui combustibil de calitate, siguranța alimentărilor și accesul la o rețea prezentă în toate țările tranzitate. Noile carduri integrate (care asigură servicii complete pentru transportatori, cum este și cardul euroSHELL) reprezintă un pas înainte pentru suportul unei afaceri de transport, permițând managerilor să fie focusați pe creșterea propriilor afaceri.

Însă, aceste servicii trebuie completate cu informație, informația având puterea de a optimiza toate procesele unei afaceri de transport.

Schimbările unor sisteme de taxare din țările Europei pot influența major cursele, profitabilitatea și relația cu clienții transportatorilor dacă un transportator nu se adaptează din timp la noile sisteme. Invers, adaptarea rapidă la schimbări și accesarea informațiilor legate de optimizarea unor rute de transport care asigură economii de timp și bani crește competitivitatea celor care dețin informația în detrimentul celor care sunt privați de această informație.

TSG euroShell, agentul exclusiv Shell în România a fost și este întotdeauna aproape de sursa informațiilor și aproape de transportatori. Aceste noutăți reprezintă informație, iar informația este o resursă, la fel ca și oamenii, activele, finanțele unui business.

Este o investiție pe care TSG o face pentru transportatori, pentru a oferi acestora flexibilitatea și dinamica necesară în acest sector mereu în schimbare.

Fiți la curent cu noutățile din transporturi pe www.tsg-euroshell.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.