Iulian Alexe preia conducerea UTA România

UTA România, sucursala locală a grupului UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA), are un nou Country Manager: din luna iunie, Iulian Alexe preia conducerea companiei, cu sediul în București, având ca prioritate dezvoltarea portofoliului de clienți și a activităților de vânzări ale companiei în România.

Iulian Alexe are o experiență foarte bogată în domeniul cardurilor de servicii, ocupând anterior diverse poziții de management în cadrul companiei emitente de tichete și carduri preplătite Edenred Romania, în care a lucrat în ultimii 7 ani. În calitate de Expense Management & Business Development Director al Edenred România, Iulian Alexe a coordonat dezvoltarea și lansarea în România a unei suite de soluții inovatoare, cum ar fi primele tichete de masă electronice, cu care Edenred a adus piața tichetelor de beneficii în era digitală. În noiembrie 2015, UTA a deschis operațiuni directe în Romania împreună cu partenerul său internațional Edenred, Iulian Alexe fiind responsabil cu dezvoltarea și implementarea operațiunilor pe piața locală.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti. Iulian Alexe și-a început cariera în cadrul companiei Vodafone, acumulând o experienţă de aproape 12 ani în management-ul relațiilor cu clienții.

Grupul german UTA este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de carburant și de servicii conexe pentru transportatorii de mărfuri și pasageri. Cardurile UTA asigură alimentarea cu carburant și servicii conexe, în peste 53.000 de locații afiliate, în 40 de țări. Cardurile UTA asigură și decontarea de taxe de drum, servicii de reparații auto, asistență de urgență și tractare și multe alte servicii pentru vehicule comerciale. În plus, UTA asigură servicii esențiale cum ar fi rambursarea de TVA și accize   la motorină, prin care companiile de transport își optimizează fluxurile de numerar.

Grupul UTA deservește peste 81.000 de companii client, are 400 de angajați si o cifră de afaceri anuală de 2.6 miliarde de euro.

Detalii, la www.uta-romania.ro

Despre UNION TANK Eckstein

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de carduri de carburant și de servicii conexe pentru transportatorii de mărfuri și pasageri. Cardurile UTA asigură alimentarea cu carburant și achiziția de servicii conexe, în peste 53.000 de locatii afiliate, în 40 de țări europene. Serviciile UTA includ decontarea taxelor de drum, servicii de reparații auto, asistență de urgență și tractare și multe alte servicii pentru vehicule comerciale, precum și rambursarea de TVA și accize la motorină.

Fondată în 1963 de Heinrich Eckstein, compania este deținută în proporție de 51% de familiile fondatoare (Eckstein and van Dedem), 34% de Grupul Edenred și 15% de Daimler AG. Sediul său este în Kleinostheim/Main.Având aproximativ 400 de angajați, grupul UTA are o cifră de afaceri de aproape 2.6 miliarde euro. UTA a fost numită pentru a zecea oara una din companiile cu cele mai bune servicii pentru clienți din Germania, conform firmei de consultanță ServiceRating, Institutului Mannheimer pentru Management (IMU), institutului de cercetare a pieței YouGov si publicației specializate Handelsblatt. www.uta.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.