Juniorii Napoca Rally Academy continuă testele pentru sezonul 2014

Juniorii echipei Napoca Rally Academy vor testa în acest weekend, pe două probe speciale incluse în Danube Delta Rally®, cu modelele Citroen DS3 R3 şi Citroen C2 R2 Max. La sesiunea de teste va participa şi Simone Campedelli. Simone Tempestini şi Florin Tincescu vor continua cu pregătirea pentru campania din sezonul 2014 pe specialele Eoliene si Babadag, incluse si in editia din 2014 a Danube Delta Rally®. La testul pe macadam, programat sâmbătă şi duminică, va participa şi Simone Campedelli, multiplu campion în Italia, care îl va ajuta pe Simone Tempestini (foto cap pagină) să se acomodeze mai repede cu modelul Citroen DS3 R3 cu care va concura anul acesta în Junior WRC şi Citroen Top Driver.

„Nu am parcurs pana acum foarte multi kilometri cu aceasta masina si aveam nevoie de un test pe macadam inaintea inceperii campaniei internationale. Vor fi doua zile de teste intense in care imi doresc sa parcurg cat mai multi kilometri. Sunt sigur ca voi invata multe de la Campedelli si cred ca va fi o experienta utila inaintea primei etape programata cu aceasta masina”, a spus Simone Tempestini.

Florin Tincescu

Florin Tincescu va testa si el pe aceleasi probe speciale cu modelul Citroen C2 R2 Max. Pilotul Napoca Rally Academy va participa la sase din cele sapte etape incluse in Junior ERC, prima dintre ele, in Letonia, fiind programata in perioada 31 ianuarie – 2 februarie. „A mai ramas foarte putin pana la startul etapei din Letonia si vreau sa fiu cat mai bine pregatit la startul in Campionatul European. Este un an foarte important pentru ca trebuie sa adun cat mai multa experienta pentru ca apoi sa ne luptam pentru titlu. Am o sansa uriasa acum si vreau sa demonstrez echipei ca merit locul din Junior ERC”, a spus Florin Tincescu.

Testele juniorilor Napoca Rally Academy sunt programate sambata si duminica incepand de la ora 10:30. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.