La Vama Giurgiu s-au defectat calculatoarele

Ghinioanele par sa se tina lant de soferii autotrenurilor care doresc sa intre sau sa iasa din tara pe la Vama Giurgiu-Ruse. Vineri, doua calculatoare folosite pentru activitatea de la frontiera s-au defectat.

Circulatia prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse (Bulgaria) a fost redusa, timp de cateva ore, pana la repararea computerelor, dar apoi totul a revenit la normal, potrivit  Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu.

La iesirea din tara asteptau controlul de frontiera aproximativ 20 de automarfare, iar la intrarea int ara, alte 60 de TIR-uri.

Reamintim ca, de la inceputul saptamanii, Politia de Frontiera efectueaza controale amanuntite ale transporturilor rutiere de marfa. Sunt verificate actele vehiculelor, incarcatura si documentele de insotire a marfurilor. Cozile de automarfare s-au intins pe zeci de kilometric, spre iesirea catreBulgaria, laGiurgiu, dar si la Nadlac.

Autoritatile au primit dispozitie din partea premierului Mihai-Razvan Ungureanu sa aduca, in 2 luni, venituri de 1,5% din PIB din descoperirea faptelor de evaziune fiscala. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.