Maxim atac pentru Răspopa şi Grigoriu la Raliul Moldovei Pambac Bacău

Adrian Răspopa şi Cătălin Grigoriu sunt pregătiţi să ia startul în cea mai importantă etapă pentru ei din acest sezon: Raliul Moldovei Pambac Bacău 2014. După ce au fost obligaţi să abandoneze la Cluj ca urmare a unei ieşiri în decor, cei doi băcăuani au o singură deviză pentru etapa de casă: Maxim atack!

Programat in perioada 25-26 iulie 2014, Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014 reprezinta un adevarat tur de forta al judetului, probele speciale din prima zi fiind concentrate in zona municipiilor Moinesti si Onesti iar cele de a doua zi in jurul Bacaului si al Buhusului.

„Campionatul National de Raliuri Dunlop revine dupa zece ani la Onesti, acolo unde vom concura in premiera pe un circuit stradal amenajat in centrul orasului, asa ca emotiile vor fi mai mari pentru mine, acesta fiind orasul meu natal. Ma bucur foarte mult ca am aceasta posibilitate si sper ca spectatorii sa vina in numar cat mai mare si sa fie incantati de evolutiile spectaculoase ale colegilor din campionat si, nu in ultimul rand, de evolutia noastra”, spunea Adi Raspopa inainte de start.

Lideri autoritari ai clasamentului automobilelor cu 2 Roti Motrice, cu un avans de peste 33 de puncte in fata urmatorilor clasati, Adi Raspopa si Catalin Grigoriu si-au propus pentru aceasta etapa sa atace chiar de pe prima proba.

„Daca la Cluj ne-am dorit o abordare mai relaxata si am dovedit ca putem avea si in astfel de conditii o viteza foarte buna pe probe, la Bacau vom forta inca de pe prima proba, cea mai lunga a raliului, care va fi parcursa de doua ori vineri si care poate stabili, in mare masura, castigatorul raliului. Ne dorim foarte mult victoria acasa si bineinteles titlul de campioni nationali”,  adauga Adrian Raspopa.

Pentru a pregati cat mai bine Raliul Moldovei Pambac Bacau, lui Adi Raspopa si Catalin Grigoriu li se va alatura si managerul sportiv Tapio Laukkanen, pilotul finlandez urmand sa participe impreuna cu ei la o sesiune de teste premergatoare etapei de casa.

Raliul Moldovei Pambac Bacau debuteaza joi dimineata cu sesiunea oficiala de teste organizata in zona Ocolului Silvic Fantanele, seara fiind programata prezentarea oficiala a echipajelor in fata Hotelului Decebal, prezentare care va fi urmata de concertul lui Radu Captari.

Vineri sunt programate cele doua parcurgeri ale probei de la Moinesti, in lungime de 26 kilometri, iar de la ora 19:00 superspeciala de la Onesti, care va fi transmisa in direct pe postul Dolce Sport.

Sambata, a doua zi, concurentii vor mai avea de parcurs inca opt probe speciale, sosirea echipajelor si premierea urmand sa aiba loc pe aceeasi scena de la Hotel Decebal incepand cu ora 20:00, dupa incheierea acesteia fiind programat concertul trupei Taxi.

Echipajul Adrian Raspopa/Catalin Grigoriu este sustinut in sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri de partenerii principali Gazprom Petrol Stations, Popasul Trebes, Comfert, Dedeman, Pambac, Simba si partenerii tehnici Omniasig, Sky Wellness, Mere de Itesti si GoPro. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.