Mercedes-Benz România a susținut din nou excelența sportivilor români

Orientată către excelenţă şi performanţe impecabile, compania Mercedes-Benz România a încurajat și susținut, în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentantlon Modern, sportivii români la Campionatele Naționale și Europene de Înot, desfășurate între 2-6 iulie, respectiv 9-13 iulie.

Campionatul Naţional de Înot a debutat în seara de 2 iulie, la complexul sportiv “Lia Manoliu”, în cadrul întrecerilor pentru medalii remarcându-se sportivii de la Clubul Municipal Braşov, care au cucerit cinci titluri de campioni.

Înaintea competițiilor naţionale şi europene, Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor.

În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul Mercedes-Benz Vito.

Acest autovehicul a fost primit spre utilizare, în luna martie, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în urma parteneriatului încheiat cu Mercedes-Benz România.

MBRO - Campionate de Inot (3)

„Mercedes-Benz este atât un partener solid şi dinamic, cât şi o imagine inspiraţională pentru sportivii noştri. Cu ambiţie, creativitate şi perseverenţă, reinventându-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care visează.

Acțiunile noastre împreună cu Mercedes-Benz România abia au început și cu siguranță vor continua cu succes”, afirmă Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

MBRO - Campionate de Inot (4)

La începutul anului, Mercedes-Benz România a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito.

MBRO - Campionate de Inot (2)

Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.