Mercedes-Benz România susține câștigătorii concursului național de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”

În perioada 7–14 septembrie, Stejarii Country Club găzduiește cantonamentul naţional de înot al cȃştigătorilor competiţiei „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”. Mercedes-Benz Romȃnia îi susține pe cei 24 de finaliști cu articole și echipamente sportive. 

„Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni” a fost un concurs național de înot, desfăşurat în luna iulie, care a avut ca scop descoperirea copiilor talentaţi ce pot deveni campionii României de mâine.

Competiția, realizată în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a reunit 250 de participanți, dintre care au fost selectaţi în final 24 de copii.

Fetele şi băieţii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, care s-au remarcat în cadrul acestui concurs, vor participa timp de o săptămȃnă la cantonamentul susţinut de Stejarii Country Club şi Mercedes-Benz Romȃnia.

Mihai Popa - Stejarii Country Club

Mihai Popa – Stejarii Country Club

Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive atȃt micilor înotători, cȃt şi antrenorilor. Cei 24 de copii beneficiază de rucsacuri şi articole sportive pentru înot, cu însemnele Mercedes-Benz, pentru cantonament şi pentru antrenamentele viitoare.

Eveniment Presa - Camelia Potec. In Cautarea Viitorilor Campioni (6)

De asemenea, cei nouă antrenori care îi instruiesc au primit echipament profesionist Mercedes-Benz pentru pregătirea zilnică a copiilor.

Eveniment Presa - Camelia Potec. In Cautarea Viitorilor Campioni (1)În plus, Stejarii Country Club va pune la dispoziție bazinul de dimensiuni olimpice pentru practicarea antrenamentelor, care vor fi coordonate de fosta campioană olimpică Camelia Potec, asigurând toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea optimă a acestui cantonament.

Camelia Potec

Camelia Potec

„Este foarte important ca sportivii care își doresc performanțe să aibă cadrul necesar pentru a se antrena, începând cu o locație adecvată, un echipament profesionist, antrenori calificați și, bineînțeles, susținere morală. Stejarii Country Club și Mercedes-Benz România sunt parteneri de încredere ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern în cadrul acestui demers, acordându-le copiilor oportunitatea de a evolua și de a se pregăti temeinic pentru competițiile internaționale. Ne punem mari speranțe în juniorii calificați și suntem convinși că pe viitor vor aduce multe medalii țării noastre”, declară Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Eveniment Presa - Camelia Potec. In Cautarea Viitorilor Campioni (4)

„Ori de câte ori avem ocazia, ne implicăm cu plăcere în inițiative ce susțin talentul şi ambiţia, valori care pot conduce către excelenţă. Le dorim mult succes copiilor selectaţi şi sperăm ca, pe viitor, să devină stele care strălucesc în clasamentele internaţionale de înot!”, afirmă Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România nu este la prima colaborare cu Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern. La începutul anului, a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito.

Eveniment Presa - Camelia Potec. In Cautarea Viitorilor Campioni (2)Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

Mai mult, în luna iulie, Mercedes-Benz România a încurajat și susținut sportivii români în cadrul Campionatelor de Înot, desfășurate la nivel național și european.

Eveniment Presa - Camelia Potec. In Cautarea Viitorilor Campioni (5)

Înaintea acestor competiţii, compania a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor.

În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul Mercedes-Benz Vito. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.