Microbuz cu 20 de pasageri răsturnat între Coteana și Brebeni: 12 răniţi

Un microbuz cu 20 de pasageri s-a răsturnat în afara carosabilului sâmbătă seara, în jurul orei 22,00, pe DJ 546, între localitățile Coteana și Brebeni, la circa 15 kilometri de municipiul Slatina, după ce a fost acroşat de un autoturism care l-a depăşit.

Zece răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital dar numai unul a rămas internat, cu o fractură la umărul drept. Alți doi pasageri, doi bărbați din Coteana, s-au prezentat la spital la o oră după producerea accidentului, însă aveau traumatisme minore şi nu au fost spitalizaţi.

Şi ceilalţi 9 răniţi aduşi cu salvarea – 5 bărbați și 4 femei, cu vârste între 19 și 55 de ani – au fost externaţi deoarece nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol.

La locul accidentului s-au deplasat 4 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, un echipaj SMURD şi autospecială SMURD pentru transport victime multiple. Au găsit microbuzul răsturnat și toți pasagerii în afara autovehiculului.

Maşina care a lovit microbuzul era condusă de un bărbat de 35 de ani, din Slatina. Acesta s-a angajat în depășirea microbuzului iar la revenirea pe sensul de mers l-a acroșat în partea din stânga-față. Poliţia i-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.