Prins băut la volan, a încercat să mituiască un polițist rutier și acum face închisoare

Dogaru Nicolae Florin, din Brașov, a fost prins băut la volan de un agent de la Poliția Rutieră și a încercat să-l mituiască oferindu-i o mașină BMW X6, numai că acesta l-a denunțat la Direcția Generală Anticorupție, care i-a organizat un flagrant.

Împreună cu Dogaru a fost prins în flagrant și complicele său, Al-Jenabi Ali-Eduard, amândoi fiind condamnați definitiv de Curtea de Apel Brașov la câte 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită.

Amândoi sunt însă recidiviști, având câte o condamnare cu suspendare, astfel că, prin contopirea pedepselor,Dogaru a primit în final 2 ani și 9 luni de închisoare iar complicele său, 2 ani și 6 luni.

De asemenea, instanța a dispus confiscarea specială a autoturismului marca BMW X6, proprietatea lui Dogaru.

Cei doi au fost prinși în flagrant în data de 10 decembrie 2015, de ofiţerii DGA – Serviciului Judeţean Anticorupţie Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în timp ce îi ofereau ca mită agentului de poliție din cadrul IPJ Brașov – Serviciul Rutier autoturismul marca BMV X6.

În prealabil, mituitorii fuseseră denunțați de polițistul rutier, care îl prinsese băut la volan pe Dogaru în dimineața aceleiași zile.

Dosarul a fost instrumentat cu ajutorul ofițerilor S.J.A. Brașov, care au avut ordonanțe de delegare în acest sens.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.